Rastislav Búgel Iné športy

Majstrovstvá sveta vo florbale sa blížia: V reprezentácii aj nitrianske zastúpenie!

Už onedlho vypuknú Majstrovstvá sveta juniorských florbalistiek v neďalekom Poľsku. Nitra bude mať aj tento rok v reprezentácii svoje zastúpenie.

Ilustračný obrázok k článku Majstrovstvá sveta vo florbale sa blížia: V reprezentácii aj nitrianske zastúpenie!
Foto: Rastislav Búgel

Slovenská florbalová reprezentácia zabojuje na Majstrovstvách sveta v Poľsku. „V mestách Babimost, Rakoniewice a Zbaszyn budú juniorské florbalistky bojovať v dňoch 30. Apríla až 4. Mája 2014 o titul Majstra sveta,“ informuje vedúci realizačného tímu Marián Janega.

Napokon len Nagyová

Nitra mala mať na šampionáte dvojité zastúpenie. Napokon však bude naše mesto reprezentovať len jedna z dvojice nominovaných hráčok. „V slovenskom tíme sa mali objaviť aj dve hráčky Slávie SPU DFA Nitra, ale nakoniec cestuje len Erika Nagyová, pretože Katarína Pillajová je zranená,“ informuje vedúci realizačného tímu Slovenskej reprezentácie Marián Janega.

Pred dvoma rokmi v Nitre

Majstrovstvá sveta juniorských florbalistiek sa pred dvoma rokmi konali na Slovensku. Dejiskom šampionátu bola práve Nitra. Hlavným stánkom zápolení sa stala klokočinská Mestská hala, druhým dejiskom bola športová hala Olympia na Chrenovej.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM