Rastislav Búgel Futbal

Majitelia FC Nitra ponúkajú akcie klubu zadarmo

Spolumajitelia FC Nitra Jiří Magyar a Norbert Bödör to myslia s odchodom z corgoňligového klubu vážne a o svojom úmysle už informovali aj mestskú radnicu. Akcie klubu dokonca ponúkajú zadarmo.

„Dáme ich zadarmo, nechceme za ne nič,“ povedal Bödör o cene akcií. „Nitriansky futbal stojí ročne milión dvestotisíc eur. Tí, čo tu boli predtým, odišli preto, že už ďalej nechceli dávať peniaze,“ dodal jeden zo spolumajiteľov.

Klubových funkcionárov spod Zobora nahnevali udalosti počas a po zápase 9. kola najvyššej súťaže medzi FC Nitra a Spartakom Trnava. Disciplinárka udelila po inkriminovanom dueli tresty trom vylúčeným hráčom Nitry a potrestala aj klub zastavením činnosti na dve stretnutia.

O ďalšom osude akciovej spoločnosti FC Nitra rozhodne schôdza mimoriadneho valného zhromaždenia, ktorá sa uskutoční 1. novembra. .** „Ak na valnom zhromaždení akciovej spoločnosti FC Nitra nebudú zvolené štatutárne orgány, zo zákona musí nastúpiť likvidátor,“** načrtol Bödör možný scenár vo futbalovej Nitre pre nitra.sme.sk.

FC Nitra hrozí zánik! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.143308_Ko­niec-futbalu?-Z-Nitry-odisli-dvaja-funkcionari]Viac sa dozviete TU![/link] **Nitra končí v pohári. **[link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.143162_Fa­nusikovia-v-soku:-Nitra-konci-v-pohari!]Viac informácií nájdete v TOMTO článku![/link]

Nitra24.sk/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM