Krimi

Lily je nezvestná už SEDEM rokov! Odišla z diskotéky a zľahla sa po nej zem

Od zmiznutia mladej študentky ubehlo už sedem rokov. Do pátrania je zapojený aj Interpol, no zatiaľ bezvýsledne.

Ilustračný obrázok k článku Lily je nezvestná už SEDEM rokov! Odišla z diskotéky a zľahla sa po nej zem
6
Galéria

Písal sa október 2014. Vtedy 21-ročná študentka Ľudmila Klementová (Lily) mala odísť z nitrianskeho nočného klubu v centre mesta. Od toho momentu ju už nikto nevidel.

Po Nitre boli na každom kroku rozmiestnené plagáty s informáciami o pátraní po 160 centimetrov vysokej štíhlej dievčine.

Veľké pátranie

„Od 24. októbra 2014 je nezvestná Ľudmila Klementová. Vtedy 21-ročná študentka na nitrianskej vysokej škole okolo polnoci odišla z nočného klubu na Kmeťkovej ulici v Nitre a nikomu z blízkych sa odvtedy neozvala," informuje nitrianska polícia.

Okamžite sa rozbehol kolotoč vyšetrovania. Polícia sa zamerala na nemocnice, zdravotnícke zariadenia, opustené budovy, ale prehľadávala aj koryto rieky a okolie domu bývalého priateľa mladej študentky.

„Polícia od oznámenia tejto nezvestnosti vykonala viaceré pátracie akcie za účasti psovodov, hasičov, letky Ministerstva vnútra SR avšak bez požadovaného výsledku," informuje polícia.

Prečítajte si tiež

Do pátrania je zapojený aj Interpol, no do dnešného dňa o nezvestnom dievčati neprichádza správa o jej vypátraní.

Pátranie pokračuje

„Ako poznám Ľudmilku, keby mala čo len najmenšiu možnosť, dala by nám vedieť, že je živá a zdravá. Bola by som rada, keby bola v bezpečí, ale bojím sa, že nie je,“ povedala pre mynitra.sme.sk matka nezvestného dievčaťa.

Nevzdáva sa ani polícia. Aj po siedmich rokoch zverejnila výzvu: „Pokiaľ máte informácie o nezvestnej Ľudmile Klementovej z Dobšinej môžete sa ozvať polícii na t.č. 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek oddelení polície, alebo aj anonymne do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR- Nitriansky kraj."

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Ľudmila Klementová je nezvestná od roku 2014
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM