Správy

Leto na nitrianskom kúpalisku: Čo ponúkajú nové stánky a aké sú CENY?

Od soboty 26. júna si letné radovánky môžu užívať aj obyvatelia Nitry. Pozrite sa, čo je nové na kúpalisku a za koľko sa najete.

Zdroj: Dnes24.sk

Nitrianske kúpalisko je otvorené od 26. júna. Vstupné túto sezónu nezdraželo. Jeho výška zostala rovnaká ako vlani.

Ponuka v gastrozóne

V posledných rokoch však prešlo kúpalisko zmenami. Okrem investícií do bazénovej techniky, mesto zveľadilo aj gastrozónu. Pri nej pribudlo sedenie a piesková plocha. Zaujímalo nás, koľko zaplatíte za jedlo či vychladený nápoj vo vynovených stánkoch.

Gastrozóna sa nachádza pár krokov od bazénov. V ponuke nechýbajú langoše, pizza, palacinky, kebab i tradičné hranolky, vyprážaný syr či klobása. Poteší osviežujúca ľadová drť, zmrzlina či vychladená kofola alebo pivo.

To nie je všetko. V ponuke nájdete napríklad aj grilovaného lososa, hamburgery, rôzne šaláty, kuracie prsia, zemiakové placky či cigánsku pečienku.

Mohlo by vás zaujímať

Aké sú ceny?

Za tri deci čapovanej kofoly zaplatíte na kúpalisku 1 euro. Pol litra vás vyjde na 1,50 eur. Rovnako zaplatíte za hroznovku i sódu. Trojdecový nealko radler vás bude stáť 1,50 eur, veľký (0,5 l) 2 eurá.

Výber poteší aj „pivkárov“. Malé pivo kúpite od 1,40. Veľké od 1,90 eur. Obľúbená ľadová drť stojí 1,40 za 2 dcl. V ponuke je aj točená zmrzlina za 2 eurá.

Za koľko sa najete?

Za hranolky zaplatíte 2,20 eur. Za kečup alebo horčicu sa pripláca 0,50 eur. Za tatársku 0,60 eur. Za porciu klobásy s chlebom a horčicou zaplatíte 5,50 eur.

A čo obľúbený vyprážaný syr s hranolkami? Za ten necháte na kúpalisku 6,50 eur. Rovnakú cenovku majú aj kuracie prsia s ryžou či rôzne šaláty.

Máte chuť na niečo menšie? Varená kukurica stojí 1,50 eur. Langoš 2,20 eur. Na hot-dog si pripravte 2 eurá. V ponuke nechýba kebab. Za ten zaplatíte od 5,50 do 6,50 eur. Francúzske palacinky stoja 3 eurá. Trojuholník pizze 2 eurá.

Pre dovolenkárov

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Letná sezóna 2021 na nitrianskom kúpalisku
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM