Nikoleta Kováčová Rôzne

Leto na DIELOCH. Bude HUDBA aj ukážky práce policajných KYNOLÓGOV

Program pre deti aj pre dospelých prinesie predposledný júnový piatok na nitrianskom sídlisku Diely.

Ilustračný obrázok k článku Leto na DIELOCH. Bude HUDBA aj ukážky práce policajných KYNOLÓGOV
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

V piatok 21. júna 2024 sa amfiteáter na sídlisku Diely v Nitre naplní bohatým programom. Od 16. hodiny sa predstavia deti z MŠ Zvolenská, po nich príde na pódium Notový Danny. Ide o hudobný projekt venovaný deťom akéhokoľvek veku. Jeho cieľom je obohatiť hudbu pre deti o rôzne aktuálne žánre doprevádzané vtipnými a náučnými textami.

Ak vás zaujíma práca jazdeckej polície a policajných kynológov, od 17. hodiny na návštevníkov podujatia Leto na Dieloch čakajú ukážky. Uvidíte prezentáciu šikovných policajtov a policajtiek a ich štvornohých kolegov.

Hasiči a pyrotechnici v akcii

V priamom prenose vám muži zákona ukážu aj zadržanie páchateľa. Príslušníci Hasičského a záchranného zboru SR budú vyslobodzovať osoby z havarovaného auta a členovia Pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre urobia pyrotechnickú ukážku.

Penová párty aj koncerty

Zlatým klincom programu pre deti bude penová párty a koncert kapiel z Rockovej školy, ZUŠ Mojmírovce a ZUŠ J. Rosinského v Nitre. Koncerty sú naplánované na 19:15 hod. Organizátor Leta na Dieloch Mesto Nitra odporúča rodičom priniesť deťom, ktoré sa zúčastnia na penovej párty uterák a náhradné oblečeni.

Vstup na podujatie je voľný.

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM