Správy

Letné kino na Dieloch ponúkne bohatý PROGRAM: Príde aj jazdecká polícia

Tešiť sa môžete na film s legendárnym Mariánom Zednikovičom a Milanom Lasicom. Okrem premietania bude pre návštevníkov pripravený aj zaujímavý kultúrny program.

Ilustračný obrázok k článku Letné kino na Dieloch ponúkne bohatý PROGRAM: Príde aj jazdecká polícia
Zdroj: TASR/Dano Veselský

V piatok 13. augusta sa môžete tešiť na Letné kino na Dieloch. Pod holým nebom si budete môcť pozrieť film Utekajme, už ide!.

Sprievodný program

Samotnému premietaniu bude predchádzať zaujímavý program pre deti i dospelých. Podujatie sa začne o 17.00 hodine predstavením pre deti s názvom „Tancuj ako ZáBaVKA“.

Program bude o 18.00 hodine pokračovať prezentáciou výcviku a techniky Jazdeckej polície, Mestskej polície, hasičskej techniky Dobrovoľného hasičského zboru mesta Nitry, Klubu vojenskej histórie Nitra, vojenskej výzbroje a výstroja OS SR.

Pred filmom sa môžete tešiť aj na koncert skupiny Spodorecha, ktorý sa začne o 19.00 hodine.

Premietanie príde na rad o 21.00 h. Vstupné na podujatie sa neplatí.

Organizátorom je mesto Nitra a VMČ č. 5.

Prečítajte si tiež

Kde sa bude ešte premietať?

Na večerné letné kino sa v piatok 13. augusta môžete tešiť aj na amfiteátri za kostolom sv. Gorazda na Klokočine. Premietať sa bude od 20.30 do 23.00 film Balón. Vstup je voľný.

Okrem filmu je pre návštevníkov pripravená výstava „Znovuobjavená sloboda“, a to nielen pri príležitosti 30. výročia definitívneho odchodu vojsk Varšavskej zmluvy z Československa.

Filmový večer ponúkne aj Nitriansky hrad. Návštevníci Gotickej priekopy sa v piatok 13. auguste o 21.00 hodine môžu tešiť na slovenský motorkársky film o ceste piatich Slovákov naprieč Afrikou. Vstupné je 3 eurá.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Aktuálne udalosti

KINO POD HOLÝM NEBOM NA DIELOCH 🎬 Už tento piatok si návštevníci amfiteátra na Popradskej ulici na sídlisku Diely...

Posted by Mesto Nitra on Tuesday, August 10, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM