Správy

Letná NOVINKA: Turisti môžu získať Nitriansky PAS a navštíviť TOP 30 výletných miest

Budete dovolenkovať na Slovensku? V Nitrianskom kraji bude počas leta prebiehať zaujímavá súťaž.

Ilustračný obrázok k článku Letná NOVINKA: Turisti môžu získať Nitriansky PAS a navštíviť TOP 30 výletných miest
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Nitriansky kraj si počas leta a jesene pripravila pre turistov novinku s názvom „Krížom krážom s Nitrianskym pasom“. Ide o súťaž v zbieraní bodov za návštevu vybraných výletných miest v kraji.

Zapojiť sa môže každý, kto má virtuálny Nitriansky cestovný pas. Ten získate registráciou na stránke KOCR.

Prečítajte si tiež

Zoznam miest

„Od júla do októbra si naplánujte spoločné výlety po TOP 30 výletných miestach Nitrianskeho kraja. Cestujte po kraji, objavujte jeho prírodné a historické zaujímavosti, skenujte QR kódy, zbierajte body do svojho virtuálneho Nitrianskeho pasu a zapojte sa do súťaže o skvelé ceny. Okrem množstva skvelých cien môžete vyhrať aj hlavnú cenu iPhone 14 128 GB,“ uvádza KOCR.

Na zozname výletných miest sú napríklad Arborétum Mlyňany, Feraty Zobor, Nitriansky hrad, Zubria zvernica, Národný žrebčín Topoľčianky, Levický hrad či Skalné obydlia Brhlovce.

Pravidlá súťaže

Za naskenovanie QR kódu a zadanie čísla svojho Nitrianskeho cestovného pasu pri návšteve bezplatne dostupných miest z vybraných TOP 30 výletných miest v Nitrianskom kraji získa účastník 5 bodov.

„Za naskenovanie QR kódu a zadanie čísla svojho Nitrianskeho cestovného pasu pri návšteve miest z vybraných TOP 30 výletných miest v Nitrianskom kraji, kde je potrebné zaplatiť vstupné, získa účastník 10 bodov,“ dodávajú usporiadatelia.

Za dodatočné nahranie svojej fotky z navštíveného miesta zo zoznamu, získa účastník ďalších 5 bodov navyše.

„Keď nazbieraš min. 75 bodov, budeš zaradený do zlosovania o vecné ceny, ktoré sú zverejnené na www.krizomkrajom.sk/sutaz. Body za navštívené miesto je možné získať iba jedenkrát,“ priblížili organizátori.

Žrebovanie výhier sa uskutoční najneskôr do 7. novembra.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Máme pre vás skvelú súťaž! 😍 Cestujte po Nitrianskom kraji, spoločne objavujte zaujímavé miesta a zapojte sa do súťaže...

Posted by Krížom krážom krajom on Saturday, July 1, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM