Aktualizované Krimi

Kuriozita, aká sa len tak nevidí: Zlodej ukradol bicykel priamo primátorovi Nitry!

Zlodej si vyhliadol drahý elektrobicykel, ktorého majiteľom je primátor Nitry Marek Hattas. Dlho sa však zo svojho lupu netešil.

Ilustračný obrázok k článku Kuriozita, aká sa len tak nevidí: Zlodej ukradol bicykel priamo primátorovi Nitry!
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Nitriansky primátor Marek Hattas je známy tým, že podporuje cyklodopravu a sám jazdí na bicykli. O ten však na pár hodín prišiel. O nevšednom prípade informovala nitrianska polícia na sociálnej sieti.

„Krátko po pol šiestej podvečer prijala nitrianska polícia oznámenie, že v Nitre na Kmeťkovej došlo ku krádeži elektrického bicykla v hodnote viac ako 1 500 eur. Páchateľ prestrihol bezpečnostný zámok na bicykli a odišiel s ním na neznáme miesto,“ priblížila skutok polícia.

Ako pre nitra.dnes24.sk potvrdila policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, ukradnutý bicykel patril primátorovi Marekovi Hattasovi.

V krátkom čase sa policajtom primátorov bicykel podarilo vypátrať. V rukách polície skončil aj 23-ročný muž.

„Policajti Obvodného oddelenia PZ Nitra – Západ na základe získaných informácií a kamerových záznamov mali bicykel v rukách už dve hodiny po skutku a páchateľa taktiež. 23-ročný muž bol obvinený z prečinu krádeže. Za tento skutok hrozí trest odňatia slobody až na dva roky,“ konštatuje polícia.

Za vypátranie zlodeja aj s bicyklom sa policajtom poďakoval aj samotný primátor. „Môžem potvrdiť, že odcudzený bicykel patrí mne. Policajti z Obvodného oddelenia Nitra – Západ odviedli skvelú prácu. Páchateľa vypátrali ešte v deň krádeže a bicykel mi bol vrátený. Ďakujem celému policajnému zboru za profesionálne odvedenú prácu,“ poďakoval primátor Marek Hattas.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

UKRADNUTÝ BICYKEL POLICAJTI VRÁTILI MAJITEĽOVI O DVE HODINY PO KRÁDEŽI 🚲⏱👮🏻‍♂️ 👉 Krátko po pol šiestej v podvečer...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Friday, March 11, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM