Rastislav Búgel Kultúra

Kupecká sa opäť premení na Kníhkupeckú: Stovky zväzkov za pár centov a čítanie od divadelných hercov

Nitrianska Kupecká ulica sa opäť na jeden deň premení na Kníhkupeckú. Stane sa tak počas osláv 25.výročia vzniku kníhkupectva Pod Vŕškom.

Ilustračný obrázok k článku Kupecká sa opäť premení na Kníhkupeckú: Stovky zväzkov za pár centov a čítanie od divadelných hercov
Foto: Rastislav Búgel

Kupecká sa na Kníhkupeckú ulicu premení v piatok 25.septembra. Podujatie bude prebiehať od 14.00 do 20.00 hodiny. Stane sa tak už po tretí raz.

Záujemcovia si budú môcť zakúpiť knižky v cene už od 0,50 eur. Navyše ich čakajú hodiny nepretržitéh čítania v podaní hercov Divadla Andreja Bagara a Starého divadla Karola Spišáka, ktorí prednesú z kníh, ktoré majú radi. Chýbať nebudú ani žiaci literárno-dramatického odboru ZUŠ J.Rosinského.

„Dvaja výtvarníci budú viesť kreatívne workshopy pri ktorých využijú staré knihy o ktoré nemajú zákazníci záujem ani zadarmo. Do aktivít pod názvom „Knihanie“ sa budú môcť zapojiť deti aj dospelí,“ informujú organizátori. Hosťom dňa bude Branislav Jobus – autor viacerých kníh aj hudobných zoskupení (Karpatské chrbáty, Vrbovské vetry ).

Foto: ilustračné

Kupecká ulica sa zaplnila knihami: Premenila sa na Kníhkupeckú
18
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM