Šport

Kto sa stane tým NAJ? Nitriansky kraj hľadá najúspešnejších športovcov

Na území Nitrianskeho kraja pôsobí množstvo talentovaných športovcov. Iba zopár z nich sa však bude radovať z prestížneho ocenenia.

Ilustračný obrázok k článku Kto sa stane tým NAJ? Nitriansky kraj hľadá najúspešnejších športovcov
Zdroj: Nitriansky samsoprávny kraj

Rok sa s rokom zišiel a aj Nitriansky samosprávny kraj hľadá najúspešnejších športovcov. Nominovať svojich obľúbencov môže aj verejnosť.

„Napriek tomu, že množstvo športových súťaží sa v r. 2021 kvôli pandémii nekonalo sú športové odvetvia, v ktorých športovci v r. 2021 splnili uvedené kritéria na ocenenie za r. 2021," informuje Nitriansky samosprávny kraj.

Ako dodalo vedenie kraja, pokiaľ to situácia dovolí, oceňovanie športovcov za rok 2021 sa uskutoční v najbližšom možnom termíne.

Niekoľko kategórií

Verejnosť môže návrhy na ocenenie zaslať do 4. marca na emailovú adresu: martin.palka@unsk.sk.

Kraj bude oceňovať v niekoľkých kategóriách: jednotlivci seniori, jednotlivci juniori, kolektívy seniori, kolektívy juniori, zdravotne znevýhodnení športovci (jednotlivci a kolektívy spolu), združenie technických a športových činností (jednotlivci a kolektívy spolu), tréneri, Cena predsedu NSK – Ďakovný list za celoživotný prínos v oblasti športu.

Prečítajte si tiež

Na TOTO nezabudnite!

Navrhnutí športovci musia spĺňať aspoň jedno kritérium. Buď musia mať umiestnenie na Majstrovstvách Slovenska na 1. 2. 3. mieste v roku 2021, alebo umiestnenie na 1., 2., 3., 4. mieste na medzinárodných súťažiach: Majstrovstvách Európy, Majstrovstvách sveta v roku 2021.

Do návrhu na ocenenie športovca nezabudnite pridať jeho meno, vek, názov TJ alebo športového zväzu, kontaktnú adresu, okres, telefónny kontakt a email.

Samozrejmosťou je informácia o dosiahnutých úspechoch za rok 2021 (kategórie 1 až 7), dosiahnuté celoživotné úspechy (kategória osobnosti) a fotografia zo športového zápolenia alebo na stupni víťazov.

Formulár na nominovanie športovca nájdete po kliknutí na TENTO odkaz!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie zaujímavé čítanie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM