Rastislav Búgel Krimi

Krádež peňaženky spoza pultu nitrianskej herne: Polícia pátra po ženách zo záberov!

Nitrianska polícia sa opäť obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Hľadajú ženy, ktoré zachytila bezpečnostná kamera.

Ilustračný obrázok k článku Krádež peňaženky spoza pultu nitrianskej herne: Polícia pátra po ženách zo záberov!
Zdroj: Policajný zbor SR

“11. januára došlo v Nitre na Mostnej ulici v priestoroch herne Galaxy ku krádeži peňaženky, ktorá sa nachádzala v zásuvke barového pultu. Z krádeže sú podozrivé dve osoby, ktoré zachytila priemyselná kamera,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Nitrianska polícia pokračuje opisom žien. “Obe ženy sú vo veku 30 až 35 rokov. Jedna mala blond melír a oblečenú bundu s kožušinovým lemovaním, modré rifle, čierne topánky na vyššom podpätku a čiernu kabelku. Druhá žena mala na hlave čiernu čiapku, oblečenú mala sivú bundu s čiernymi rukávmi, čierne nohavice a čierne topánky na podpätkoch. Osoby spolu komunikovali po slovensky a po rumunsky,“ informuje Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Podľa policajných informácií vznikla majiteľovi krádežou škoda za 750 eur. “ Polícia vedie v tomto prípade trestné stíhanie vo veci pre trestný čin krádeže. Akékoľvek informácie k totožnosti osôb na záberoch je možné poskytnúť polícii na t.č. 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom útvare,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

FOTO: Polícia pátra po ženách zo záberov!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM