Monika Földešiová Tlačové správy

Kontaktné šošovky na dosah ruky

Sú pohodlné, moderné, ale hlavne veľmi užitočné pri problémoch so zrakom. Navyše veľmi diskrétne. Vhodné pre každú príležitosť tak, aby spĺňali očakávania ich používateľa. Kontaktné šošovky dnes využíva množstvo ľudí a mnohí z nich ich dokonca vymeni

Ilustračný obrázok k článku Kontaktné šošovky na dosah ruky
Zdroj: TASR

Jednoducho a pohodlne

Dnes sa šošovky dajú zakúpiť skutočne veľmi jednoducho. Existuje veľké množstvo optík, kde vám ochotne poradia, avšak asi najľahšou možnosťou ako nestrácať čas je vybrať si ten najvhodnejší produkt prostredníctvom internetu. Jednou z možností je aj e-shop VašeŠošovky.sk, kde si z bohatej ponuky nielen samotných šošoviek, ale aj ostatného príslušenstva vyberiete to najlepšie. V pohodlí domova si tak môžete prezerať ponuku a objednávať všetko to, čo vás zaujme.

Portál ponúka aj pravidelné akcie v podobe zľavnených výrobkov, výhodnejších balení tovaru prípadne priloženia darčeka k objednávke grátis. Máte radi zľavy? Tak si ich užite a nakupujte čo najviac, pretože eshop VašeŠošovky.sk vám dá tým väčšiu zľavu, čím viac nakúpite. Takisto ak ste držiteľom karty ISIC, ITIC alebo ALIVE máte nárok na 4-percentnú zľavu za každý nákup.

Takýmto spôsobom ušetríte peniaze aj čas a nemusíte sa zložito rozhodovať a vyberať ten najvhodnejší výrobok chodením po optikách. Úplne jednoducho z pohodlia domova, iba zopár kliknutí a zvolený produkt máte v rukách.

Osobný odber v Nitre

Keďže e-shop disponuje výdajným miestom priamo v Nitre na Mlynskej ulici číslo 4, zvolený tovar si môžete vyzdvihnúť kedykoľvek počas dňa na tomto mieste. Za poštovné nič neplatíte, stačí zaplatiť za samotný tovar, ktorý si už potom môžete odniesť priamo domov a pohodlne ho využívať. Výdajné miesto je otvorené v pracovných dňoch od 8.00 do 17.00, takže máte počas celého dňa dostatok času na odobranie vami zakúpených výrobkov. Vyberajte teda pohodlne z domova, využívajte zľavy, ktoré sa vám ponúkajú a nezabudnite si vaše vyzdvihnúť vo vašom meste. Kvalitný tovar a rýchlu dodávku určite oceníte.

Hlavné výhody nákupu na VaseSososovky.sk

zdroj: www.vasesosovky.sk

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

vase sosovky
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM