Kultúra

Koncerty, tancovačky aj veľká Silvestrovská PÁRTY: Užite si koniec roka v Nitre

Začal sa posledný mesiac roku 2022. Prinesie ešte veľa možností ako sa zabaviť. Pozrite si prehľad decembrových podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Koncerty, tancovačky aj veľká Silvestrovská PÁRTY: Užite si koniec roka v Nitre
Zdroj: TASR/AP

Mária Čírová Moje Vianoce 2022

7. decembra v Nitre o 19:00 v Aule SPU v Nitre

Jedna z najobľúbenejších slovenských speváčok, klaviristka a skladateľka Mária Čírová už desať rokov pripravuje pre svojich fanúšikov nezabudnuteľné Vianočné koncerty. Sviatočnú atmosféru navodí tento rok aj fanúšikom v Nitre. Speváčka Mária Čírová vystúpi 7. decembra o 19:00 v Aule SPU v Nitre.

Walk On

piatok, 9. decembra od 20:00 do 22:00 v Music A Cafe – OC Centro

Príjemný predvianočný večer pri bude môcť stráviť aj v klube Music a Cafe, kde vystúpi kapela Walk On. Koncert bude spojený s menšou narodeninovou „after – párty“.

Stredovek v Gotickej priekope

sobota a nedeľa, 10. a 11. decembra od 11:00 do 17:00 v Gotickej priekope

Nitriansky hrad do svojho adventného programu zahrnul tento rok aj novinku v podobe podujatia Stredovek v Gotickej priekope. Členovia dobového spolku Satyros priblížia ako chutila stredoveká kuchyňa a ako vyzerali stredoveká výzbroj a remeslá. Pre najmenších pripravili aj detskú arénu. Vstup je voľný.

Progres 2 (CZ)

sobota, 10. december od 20:00 do 22:00, v Music A Cafe – OC Centro

Koncertovať bude v Nitre aj česká rocková kapela Progres 2. Skupina vystúpi v zložení: Pavel Váně – gitara, spev; Zdeněk Kluka – bicie, spev; Roman Dragoun – spev, klávesy a Miloš Morávek – gitara. Vstupné na mieste 20 eur.

Tancovačka w/viktorr

sobota, 10. decembra od 21:00 v Mariatchi, Mostná 15

Chýbať nebude ani predposledná tohoročná edícia hudobného matiné. Podujatie je vhodné pre milovníkov kvalitnej hudby bez žánrových obmedzení. Sprievodcom sobotného večera bude tradične viktorr.

Koncert na námestí

nedeľa, 11. decembra od 17:00 do 19:00, Nitrianske vianočné mestečko na Svätoplukovom námestí

Na námestí si užijeme ďalší zo série adventných večerov. Tešiť sa môžete aj na Strieborný večer s kapelou Pridaná hodnota. Vystúpi i folklórny súbor Čeľaďania.

Eniesa

štvrtok, 15. decembra od 20:00 do 22:00 v Music A Cafe – OC Centro

Eniesa je slovenská muzikantka, ktorej hudobné svety plávajú medzi folkom, world music, rockom aj country. Vstupné 5 eur.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM