Kultúra

Klokočinu čaká zaujímavý program: Tešiť sa môžete na blšák aj podujatie pre deti

V priestoroch Klokočinského jarmoku sa budú v sobotu 21. augusta konať dve podujatia. Na svoje si prídu deti aj dospelí.

Ilustračný obrázok k článku Klokočinu čaká zaujímavý program: Tešiť sa môžete na blšák aj podujatie pre deti
Zdroj: Rastislav Búgel

Sobotu 21. augusta na najväčšom nitrianskom sídlisku odštartuje Klokočinský blšák. Susedská burza bude prebiehať od 9.00 do 14.00 hodiny na ploche, kde sa konáva jarmok. Od 15.30 burzu vystrieda podujatie pre deti.

Obe akcie organizujú Pavol Obertáš a Martina Dubaiová.

Klokočinský blšák

„Pôjde o predaj, alebo výmenu vlastných použitých a nepotrebných vecí. To znamená oblečenie a doplnky, bižutéria a šperky, knihy, elektronika a hračky, domáce potreby, prípadne iné nepotrebné veci, nie nadrozmerné, ktoré by mohli ešte niekomu slúžiť za pár eur,“ priblížili organizátori.

Kto bude chcieť môže dokonca ponúknuť na výmenu aj svoje izbové rastliny.

„Počet stolov za poplatok je obmedzený, ak si prinesiete vlastný stôl, či deku na ktorú si rozložíte ponúkaný tovar, tiež sa treba registrovať, iba registrovaný záujemcovia budú môcť na podujatí predávať,“ pripomínajú organizátori.

Registračný formulár nájdete TU!

Prečítajte si tiež

Klokočina pre deti

Program bude od 15.30 pokračovať na tom istom mieste podujatím Klokočina pre deti. „Podujatie, kde sa detičky zabavia, zasúťažia, opečú si na sídlisku nejakú dobrotu, zatancujú si na detskej minidisco, ale popri tom sa aj zlepšia v dopravnej a environmentálnej oblasti zábavnou formou, či si pozrú ukážky práce Mestskej Polície a psovoda,“ vymenúvajú organizátori.

Večerný program zakončí o 20.30 premietanie animovaného filmu Rango.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM