Kultúra

Kde poriadne osláviť Deň detí v Nitre? PREHĽAD podujatí bez vstupného

Oslava sviatku všetkých detí sa blíži. Niekoľko podujatí sa bude konať aj v Nitre.

Ilustračný obrázok k článku Kde poriadne osláviť Deň detí v Nitre? PREHĽAD podujatí bez vstupného
Zdroj: TASR

Kreatívny deň detí

sobota, 28. mája od 13.00, na pešej zóne, Domof Creativity

Deň plný zábavy si deti užijú už túto sobotu na pešej zóne v kreatívno-coworkingovom centre v Nitre. Pripravené budú workshopy ako rozoberačka, hrnčiarska dielňa, maľovanie na tričká, tvorivé šitie, workshop o recyklovaní, výtvarná dielňa. Nebudú chýbať pokusy a maľovanie na tvár. Deti sa môžu tešiť aj na koncert, karaoke show či detskú slovensko-anglickú disco párty.

MDD v parku pod Borinou

sobota, 28. mája od 15.00, park pod Borinou

Deň detí sa bude oslavovať aj na Klokočine. Popoludnie plné zábavy sa bude konať v parku Pod Borinou vedľa Family Centra. Chýbať nebudú súťaže, hry či divadelné predstavenie O kozliatkach a vlkovi. V programe vystúpia aj záchranári z UKF a Notový Danny.

Prečítajte si tiež

Deň detí na pešej zóne

nedeľa, 29. mája od 14.30 do 18.00, pešia zóna a námestie

V nedeľu 29. mája oslávime Medzinárodný deň detí aj priamo na pešej zóne a Svätoplukovom námestí. Mesto Nitra pripravilo pre deti deň plný zábavy s bohatým programom. Podujatie otvoria mažoretky v sprievode od Domu módy krátko pred 14.30 h. Vystúpia aj Notový Danny, SuriKaty a chýbať nebude Divadlo na hojdačke. O 18.30 malých oslávencov rozhýbe tanečná škola Old School Brothers. Okrem toho sa deti môžu tešiť na ukážky Mestskej polície v Nitre aj Policajného zboru Slovenskej republiky. Prídu aj hasiči z Okresného hasičského a záchranného zboru.

Deň detí v múzeu

sobota, 4. júna od 9.00 do 19.00 v Slovenskom poľnohospodárskom múzeu v Nitre

Oslavovať sa bude aj v Slovenskom poľnohospodárskom múzeu v Nitre na Agrokomplexe. Chýbať nebudú jazdy vlakom Nitrianskej poľnej železnice, detský elektrický vláčik, vandrovka, tvorivé dielne s modelármi, izba spoločenských hier, športové súťaže (od 9.00 do 12.00 h) či súťaž v tradičnom kosení kosou. Súčasťou programu bude aj škola kosenia, ukážka hasičskej techniky, zdobenie medovníkov a aj opekačka na batôžkový spôsob. Drevo a palice budú pripravené. Vstup zdarma.

Deň detí v OC Promenáda

nedeľa, 5. júna od 15.00 v OC Promenáda

Program sa začne o 15.00 hodine divadelným predstavením Kocúr v čižmách v podaní Nového divadla. O 17.00 bude svojim hudobným vystúpením pokračovať Notový Danny. Od 15.00 do 19.00 hodiny budú pripravené detské animačné programy a kreatívne dielne, hry a súťaže i maskoti známych rozprávkových postavičiek.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM