Rastislav Búgel Kultúra

Kam s deťmi počas jarných prázdnin? Pomôcť vám môžu denné tábory

Niekoľko organizácií v Nitre si pre deti pripravilo denné tábory počas jarých prázdnin. Pokiaľ ešte neviete čo s vašimi ratolesťami, náš výber vám môže pomôcť.

Ilustračný obrázok k článku Kam s deťmi počas jarných prázdnin? Pomôcť vám môžu denné tábory

Jarné prázdniny začnú pre deti už od pondelka 4. marca. Množstvo rodičov v tomto čase rieši klasický problém. Kde uložia svoje deti počas týždňového voľna, keď oni musia chodiť do práce? Zmapovali sme pre vás program niekoľkých organizácií v Nitre, ktoré si pre deti pripravili denné tábory.

V Domine s bohatým programom

Už tradičnou organizáciou s ponukou aktivít pre deti počas jarných prázdnin je aj CVČ Domino. Ani tento rok tomu nebude inak. Pre školákov je tu pripravený tábor Domiňáčik. Od pondelka do piatku sa tu budú môcť deti vyzabávať do sýta. Návšteva hvezdárne, tvorivé dielne, exkurzia v botanickej záhrade a množstvo iného.

Nezaháľajú ani cirkevné centrá

Občianske združenie Centrum Skalka na Kalvárii si tiež pripravilo jarný program pre deti. Ten je rozdelený do štyroch kategórií podľa veku dieťaťa. Pre najmenších (3–5 rokov) sú pripravené dobrodružstvá na misijných cestách, alebo hľadanie pokladu. Deti vo veku od 6 do 9 rokov sa môžu tešiť na objavovanie tajomstiev, spev a zábavu. Množstvo športových a spoločenských hier si užijú staršie deti (10 až 13 rokov). Pre najstaršiu kategóriu (14 až 15 rokov) je pripravené putovanie po stopách hradného pokladu, alebo oživenie bábkového divadla.

Pozadu neostalo ani Cirkevné centrum voľného času na Klokočine. To si pre všetky deti pripravilo denný tábor s názvom MIX Camp. Od pondelka do piatku sa tu deti zabavia pri aktivitách všetkého druhu v čase od 8:00 do 16:00 hodiny.

Foto: cvč domino/ ccvč nitra/ centrum skalka

Jarné tábory
16
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM