Monika Földešiová Iné športy

Kadetky si "podali" prvé v tabuľke

V nedeľu pokračovalo 19. kolo základnej časti oblastnej volejbalovej súťaže Západ, v ktorom nitrianske kadetky privítali zatiaľ dominujúce hráčky z Nového Mesta nad Váhom.

COP Nitra – VK N.Mesto n./V. 3:0 (23,19,16) COP Nitra – VK N.Mesto n./V. 3:0 (19,10,16)

COP Nitra: Začková, Bibková, Vernerová, Kubaliaková J., Hnátová, Vroclavjaková, Pisarčíková (L), (Čepová, Stovičková, Sihelská, )

Lukáš Miček, tréner COP Nitra: „Úvod zápasu bol v našej réžii, kedy sme začali výbornm servisom Začkovej. Tá urobila bodový náskok, ktorý sme si udržali až po stav 20, kde sa súper na nás bodovo dotiahol a nakoniec sa muselo rozhodovať v závere setu – ten skončil v náš prospech. Druhý a tretí set mal podobný priebeh, kde sa nám výborne daril servis, čím sme odtiahli súpera od siete a lepšie sa nám bránilo ich útoky. Naša dobrá obrana sa odzrkadlila v útoku, kde sme mohli hrať rýchlejšiu hru a väčšina útoku bola na nekompletný blok, čo naše smečiarky výborne využili. V druhom zápase sme nenechali nič na náhodu a začali hrať to, čo sme si od začiatku povedali. V každom sete sme si urobili bodový náskok, ktorý sme už nepustili. Tým dostali šancu aj dievčatá z lavičky, ktoré sa výborne chytili ponúknutej šance a úspešne dotiahli druhý zápas do víťaznej podoby. Na záver by som vyzdvihol výkon blokárky Vernerovej, ktorá viacerými šnúrami na servise prispela veľkou mierou k víťazstvu a druhej blokárky Vroclaviakovej, ktorá iba sporadicky pustila niečo za svoj chrbát a väčšina útokov súpera skončili na jej blokoch. Ďakujem babám za predvedenú hru, ktorú ukázali aj početnej diváckej kulise, ktorá pozostávala z rodičov a blahoželám k zaslúženému víťazstvu.“

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM