Tlačové správy

Jeseň v Akadémii tanca s kopou noviniek pre deti: Zapojte sa do SÚŤAŽE a hrajte o tanečný kurz!

Akadémia tanca už nie je iba o spoločenských tancoch. Veľký priestor pre pohybové aktivity majú aj deti. Tie si môžu vybrať až z 8 tanečných štýlov, ktoré vedú vynikajúci lektori. A súťažíme o jeden z nich!

Ilustračný obrázok k článku Jeseň v Akadémii tanca s kopou noviniek pre deti: Zapojte sa do SÚŤAŽE a hrajte o tanečný kurz!
Zdroj: Akadémia tanca v Nitre

V Akadémii tanca vrcholia prípravy na novú tanečnú sezónu, v ktorej je pre vás pripravených niekoľko noviniek.

„V prvom rade sa môžete tešiť na ďalšie prírastky v našej tanečnej rodine. Noví lektori a s nimi aj nové tanečné štýly, ktoré obohatili výber pre vaše deti. Spríjemnili sme aj priestory kaviarenskej časť, čo určite oceníte pri čakaní na vaše ratolesti,“ vraví jeden zo zakladateľov Akadémie tanca Tomáš Surovec.

Osem tanečných štýlov pod jednou strechou

V tanečnej sezóne 2017/2018 nájdete pre vaše deti až 8 tanečných štýlov. V Akadémii tanca v Nitre postupne rozširujú svoju ponuku preto, aby si každý vybral ten, ktorý je jeho srdcu blízky a mohol tak zažiť radosť z tanca. Každý štýl zastrešuje dnes už dokonca viac lektorov, ktorí navzájom spolupracujú, dopĺňajú sa a zastupujú.

Deti môžu inklinovať k tancu aj podľa ich povahy, keďže jednotlivé tanečné štýly majú tiež svoj charakter. Balet je pokojný, klasický, Hip-hop dynamický, moderný. Ľudové tance sú energické, tradičné a Akrobatický Rock n Roll akčný, rýchly.

„Pred 12 rokmi sme v Akadémii tanca začínali so spoločenskými tancami, o sedem rokov neskôr prišiel na scénu Hip-hop a pred tromi rokmi Balet. Už dve úspešné sezóny má za sebou Disco spolu s Latino. Tento školský rok sme zaradili ako novinky Akrobatický Rock n Roll, Ľudové tance a Breakdance,“ predstavuje ponuku bývalý profesionálny tanečník.

Každému štýlu je možné venovať sa pre zábavu, radosť a aj súťažne. „Naši reprezentanti a reprezentačné tímy majú za sebou v posledných rokoch mnohé vynikajúce výsledky,“ nešetrí chválou.

Zdroj: Akadémia tanca v Nitre

Ak si deti nevedia vybrať

Niekedy sa stáva, že si deti nevedia vybrať, o aký tanečný štýl majú záujem. Je to prirodzené, veď si ani často nevedia predstaviť, ako jednotlivé štýly vyzerajú.

V Akadémii tanca môžete vyskúšať krúžky rôznych štýlov a dokonca aj rôznych lektorov v jednom štýle. Stáva sa niekedy, že deti baví štýl, ale nesadne im lektor. „Sme otvorení komunikácii a pomôžeme vám s vybratím najoptimálnejšieho krúžku pre vaše dieťa. Toto platí aj pri zaraďovaní do výkonnostnej úrovne,“ pokračuje Tomáš.

Hip-hop po novom

Ani pri tejto tanečnej disciplíne škola nezaostáva pri rozširovaní svojho tímu. Vždy usmiateho a pozitívneho Andreja Mistríka, ktorého už poznáte z minulej sezóny, doplnili vynikajúci tanečníci a lektori Anička Kerestészová, Martina Lieskovská a Michal Krištof. Moderné štýly v Akadémii tanca tak majú svojich špecialistov v Breakdance, Locking, Popping, Afro hause a Waacking. Deti sa budú postupne učiť základné figúry jednotlivých štýlov, aby napredovali v technike a mechanike tanca, nielen v choreografiách.

Zdroj: Akadémia tanca v Nitre

Akrobatický Rock n Roll

Ako prví v Nitre prinášajú v škole aj atraktívny tanečný štýl – Akrobatický Rock n Roll. A ako sa vlastne tancuje? Niekedy je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. Pozrite si krátke video. Lektorsky sa na vás v tomto štýle od septembra teší Veronika Barancová.

Zdroj: YouTube.com

Ďalšie posily v lektorskom tíme

Už čoskoro budete na chodbách Akadémie tanca stretávať aj Martinu Slamkovú, ktorá doplní lektorov na štýl Disco. Ľudové tance pre deti budú mať na starosti Dominika Ivaničová a Boris Magát.

Prihlasovať sa a informovať o kurzoch môžete nasledujúcimi spôsobmi:

  1. Osobne na recepcii Akadémie tanca v Nitre (Výstavná 8, Nitra – Chrenová)
  2. Telefonicky: +421948202345, Po-Pia 15.00–21.00 a na +421910202204, Po-Pia 08.00–15.00
  3. Vyplnením PRIHLÁŠKY
Zdroj: Akadémia tanca v Nitre

Súťaž o kurz pre deti!

Výherca súťaže o detský tanečný kurz podľa vlastného výberu na jeden mesiac získava Silvia Csányiová. Srdečne gratulujeme!

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže.

(PR správa)

Jeseň v Akadémii tanca s kopou noviniek pre deti: Zapojte sa do SÚŤAŽE a hrajte
14
Galéria
Zdroj: Akadémia tanca v Nitre
Zdroj: Akadémia tanca v Nitre
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM