Kultúra

Jedna z top akcií nášho regiónu sa blíži: Národný žrebčín otvorí svoje brány

Po roku sa pomyselné dvere Národného žrebčína v Topoľčiankach pre všetkých ľudí opäť otvoria. Pripravený je bohatý program a množstvo atrakcií.

Ilustračný obrázok k článku Jedna z top akcií nášho regiónu sa blíži: Národný žrebčín otvorí svoje brány
Zdroj: Ivan Klbík

V utorok 1. mája sa v Národnom žrebčíne Topoľčianky uskutoční ďalší ročník otvorenia novej jazdeckej, turistickej a chovateľskej sezóny. Milovníkov koní zaručene čaká príjemný deň s množstvom zaujímavých akcií. Na čo sa v tento deň môžete tešiť?

O 9.00 hodine sa bude konať slávnostné otvorenie jazdiarne a hipologickej expozície, ktorá bude doplnená výstavou najlepších ruských umeleckých diel z oblasti chovu koní.

O hodinu na to, čiže o 10.00 hod., sa začnú verejné tréningy športových koní. Slávnostný galaprogram je naplánovaný na štrnástu hodinu.

Okrem toho si môžete skočiť i do Château Topoľčianky, kde sa bude taktiež konať Deň otvorených dverí, konkrétne so štartom od 9.30 do 18.00 hodiny.

„K dispozícií opäť viac ako 50 degustačných vzoriek, aj nový ročník 2017. Prehliadky pivníc a archívu zdarma, vynovená pivnica a vonku párty stan (akcia sa koná aj v prípade zlého počasia, počet vínnych pasov je obmedzený na 1200ks). Pre Vaše ratolesti bude k dispozícií detský kútik. Súbežne bude prebiehať aj verejná degustácia a vyhodnotenie súťaže Vienále Topoľčianky 2018,“ informujú vinári.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM