Správy

Je to OFICIÁLNE: Výstavisko Agrokomplex má nového riaditeľa

Minister pôdohospodárstva oficiálne uviedol do funkcie nového riaditeľa nitrianskeho výstaviska. Má dlhoročné skúsenosti z riadiacich pozícií v bankovom sektore.

Ilustračný obrázok k článku Je to OFICIÁLNE: Výstavisko Agrokomplex má nového riaditeľa
Zdroj: Ministerstvo pôdohospodárstva

Novým riaditeľom štátneho podniku agrokomplex Národné výstavisko v Nitre sa stal Jozef Pavle. Minister pôdohospodárstva Samuel Vlčan (nominant OĽANO) ho oficiálne uviedol do funkcie vo štvrtok 22. septembra.

Pomôže výstavisku?

„Verím, že pomôže výstavisku dostať sa z problémov, do ktorých sa dostalo nielen vinou covidu, ale aj zlým hospodárením za posledné roky,“ povedal minister.

Zároveň potvrdil, že ministerstvo má s agrokomplexom veľké plány a projekt transformácie výstaviska sa aktuálne finalizuje.

Prečítajte si tiež

Jozef Pavle je absolventom Fakulty ekonomiky a riadenia výrobných odvetví Vysokej školy ekonomickej v Bratislave. Má dlhoročné skúsenosti z rôznych riadiacich pozícií v bankovom sektore.

Koľko bodov získal?

Na post riaditeľa nitrianskeho výstaviska ho vybrala výberová komisia v treťom kole výberového konania, na ktorom sa zúčastnili traja zo štyroch pozvaných uchádzačov.

„Rešpektoval som výsledky transparentného výberového konania, kde sa stal nespochybniteľným víťazom s veľkým odstupom,“ povedal Vlčan. Na základe celkového hodnotenia komisie získal Pavle spolu 134 bodov z celkového počtu 150 bodov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM