Monika Földešiová Rôzne

Jazyková kaviareň každý mesiac

Inlingua Nitra organizuje raz do mesiaca v divadelnej kaviarni Tatra v Starom Divadle Karola Spišáka konverzačné posedenie so sloveskými a zahraničnými lektormi z rôznych krajín.

Návštevníci sa môžu posadiť za stôl označený zástavkou danej krajiny a za asistencie lektora alebo i na “vlastnú päsť” viesť konverzáciu na rozličné témy v cudzom jazyku (anglicky, nemecky, taliansky, španielsky, francúzsky).

Vstup na konverzačné posedenie pri káve je voľný a zúčastniť sa ho môže každý, kto má záujem porozprávať sa vo svojom obľúbenom jazyku. Prvýkrát sa inlingua Jazyková kaviareň uskutoční **vo štvrtok 1. decembra 2011 o 18,30. ** Hlavným cieľom inlingua Jazykovej kaviarne je poskytnutie možnosti na bezplatnú konverzáciu so zahraničnými lektormi, precvičenie si obľúbeného cudzieho jazyka v jeho hovorenej forme, poskytnutie priestoru na formovanie medzinárodného jazykového povedomia a vytvorenie miesta, na ktorom sa ľudia s podobnými záujmami môžu spoznávať nielen medzi sebou, ale i s cudzincami žijúcimi v Nitre a taktiež šírenie povedomia o kultúrnych aktivitách inlingua Nitra, Starého Divadla Karola Spišáka a divadelnej kaviarne Tatra.

inlingua Nitra je medzinárodná jazyková škola, prvá na území Slovenskej republiky, ktorá patrí do siete asi 350 jazykových centier. inlingua je najväčšia jazyková spoločnosť v Európe a druhá najväčšia na svete. Cieľom jazykového centra inlingua Nitra je okrem vyučovania jazykov a prekladateľských a tlmočníckych služieb aj šírenie kultúry a umenia iných krajín na Slovensku. Jazykové centrum inlingua Nitra sa snaží prispievať k prehlbovaniu vedomostí verejnosti o rôznych kultúrach, a vytvárať tak spojenie a spoluprácu medzi národmi. Internetová adresa inlingua Nitra je www.inlingua.sk a www.inlingua.com.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM