Rastislav Búgel Šport

Jazda mestom na korčuliach presunutá: TOTO je náhradný termín

Inline jazda na korčuliach sa nekonala. Milovníci kolieskových korčúľ a aktívnej formy oddychu sa môžu tešiť na náhradný termín.

Ilustračný obrázok k článku Jazda mestom na korčuliach presunutá: TOTO je náhradný termín
Foto: Rastislav Búgel

Sobota 18.júla mala v meste pod Zoborom patriť korčuliarom. Napokon sa tak nestalo a ďalší ročník Nitra Inline sa nekonal. „Jazda v Nitre sa presúva s ohľadom na vysoké horúčavy a vydané výstrahy 2. stupňa,“ informovali organizátori obľúbeného športového podujatia.

Ľudia stojaci za korčuliarskymi jazdami myslia na zdravie účastníkov. „Keďže chceme jazdy robiť bezpečne, neradi by sme riskovali topiaci sa asfalt na niektorých úsekoch ciest a zvýšenú fyzickú aktivitu davu ľudí v takmer 40-stupňových horúčavách,“ informujú organizátori.

Jazda ulicami mesta s názvom Nitra Inline sa napokon bude konať 15. augusta. O 18.00 začne zraz pri Zimnom štadióne na Podzámskej ulici. Až do 18.45 budú prebiehať sprievodné aktivity a na 19.00 hodinu je na programe samotný štart. Trasa jazdy meria približne 11 kilometrov a vedie cez park, Nábrežie mládeže až na Výstavnú ulicu a spať na miesto štartu. Akcia Nitra Inline je bezplatná, stačí si priniesť korčule, kolobežky a podobne. Jazdiť sa bude v sprievode polície, inline tímu, zdravotníkov a sanitky.

Foto: ilustračné

Nitra Inline 2013
1
Galéria
Nitra Inline 2013
40
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM