Tlačové správy

Hypernova v Centro Nitra skončila. Vieme, kto ju nahradí!

Spoločnosť Hypernova ukončila svoje pôsobenie v 1. nitrianskom obchodnom centre OC Centro Nitra k 31. 1. 2017. Od konca februára až do otvorenia nového supermarketu budú v OC pôsobiť dočasné potraviny.

Ilustračný obrázok k článku Hypernova v Centro Nitra skončila. Vieme, kto ju nahradí!
4
Galéria
Zdroj: TASR

Zákazníci sa môžu tešiť. V ich obľúbenom nákupnom centre už čoskoro otvoria dočasné potraviny REMAplus. „Otvorenie potravín v nákupnom centre je pre nás výzva a zároveň nová skúsenosť, na ktorú sa veľmi tešíme. Záleží nám na tom, aby náš personál bol milý a priateľský a najmä, aby vedel naším zákazníkom dobre poradiť a odporučiť tovar. Sami sme zvedaví, ako tento náš prístup prijmú zákazníci centra. Zaujíma nás najmä ich názor na sortiment ovocia a zeleniny, ktorý tvorí dominantnú časť nášho biznisu a veríme, že ocenia aj priateľský prístup našich zamestnancov," povedal Štefan Remeň, konateľ spoločnosti. Spoločnosť REMA PLUS, s.r.o. pôsobí na trhu od roku 1992 a špecializuje sa najmä na veľkoobchod s ovocím a zeleninou. Prevádzkuje jednu maloobchodnú predajňu v Nitrianskej Strede a je výhradným dodávateľom ovocia a zeleniny viacerých obchodných partnerov.

Veselé podujatia nielen pre deti v OC Centro Nitra

V OC Centro Nitra vám doprajú zábavu a nezabudnuteľné zážitky. Na svoje si prídu najmä deti a ich rodičia.

Výstava LEGO s prevádzkou ALLTOYS
17.1. – 28.2.
Parádne lego sochy v podobe policajta, tigra či autíčka tvoria unikátnu výstavu v spolupráci s presťahovanou predajňou hračiek Alltoys, ktorá sa v rámci OC Centro Nitra presunula na nové miesto. Lego sochy budú k dispozícii návštevníkom OC až do konca februára.

Roztancuj sa s Centrom
Štvrtok 16.2. od 15.00 – 18.00 hod.
Interaktívne a zábavné tanečné popoludnie s N Dance Company, ktorého cieľom je rozhýbať mladú generáciu a ponúknuť im aj možnosť vzdelávať sa v tanečnej škole. Súčasťou programu budú aj tanečné vystúpenia hostí, tanečný battle pre verejnosť, propagácia škôl a umenia v Nitre, propagácia SZUŠ Ars Studio Nitra. Hostia: PHANTOMS CREW, deti z N DANCE COMPANY, ARS STUDIO Nitra, TS Piruett…

Global Village
Piatok, 17.2. od 15.00 hod.
Global Village je vystúpenie, predstavenie a prezentovanie krajín a ich kultúr z celého sveta. Zahraniční stážisti pôsobia počas januára a februára v Nitrianskych a okolitých školách na projekte Educate Slovakia, ktorý organizuje AIESEC. Global Village je záverečnou bodkou projektu, prinesie pod jednu strechu obchodného centra rôzne národnosti.

Týždeň dobových remesiel
20.-24.2. od 15.00 – 18.00 hod.
Po veľkom úspechu minuloročného Festivalu zabudnutých remesiel sa zákazníci OC môžu opäť tešiť na zaujímavú interaktívnu výstavu, ktorá odkrýva tajomstvá minulosti. Počas týždňa dobových remesiel sa návštevníci zoznámia s historickými remeslami ako napríklad tesár, brašniar, hrnčiar, iluminátor a so životom, ktorí viedli naši predkovia v minulosti.

Rozprávkové čítanie
Sobota 18.3. od 15.00 – 18.00 hod.
Rozprávky stimulujú detskú kreativitu a fantáziu, preto sa Centro Nitra rozhodlo vytvoriť v spolupráci s kníhkupectvom Martinus Rozprávkové popoludnie pre deti. Deťom bude čítať najznámejší slovenský verklikár a bábkar, venujúci sa tradičnému bábkovému divadlu Ivan Gontko. Súčasťou programu bude aj divadelné predstavenie, pesničky z verklíku, maľovanie na tvár či rôzne súťaže pre deti.

Divadielko o psíkovi a mačičke Sobota 25.3. o 15.00 hod­. – Divadlo Svetielko pri Materskom centre Klokanček
Milá rozprávočka K. Čapka, ktorú dej rozprávky voľne spracovalo divadielko SVETIELKO a doplnilo ju rytmickými a melodickými piesňami s doprovodom gitary.

Centronarodeniny s Emmou Drobnou
Sobota 8.4. od 15.00 – 18.00 hod.
Nezabudnuteľná narodeninová párty s obľúbenými umelcami ako napríklad Emma Drobná. Čaká vás množstvo hier a súťaží, pestrý sprievodný program a samozrejme aj obľúbené maľovanie na tvár. Na jedenástych narodeninách OC Centro Nitra nesmiete chýbať.

Veľkonočný kolotoč pre najmenších
3.4. – 13.4.
Pre deti bude v OC Centro Nitra 10 dní pred Veľkou nocou pripravená fantastická aktivita – Veľkonočný kolotoč, ktorý budú môcť zdarma vyskúšať deti od 1 do 10 rokov pod dohľadom rodičov a obsluhy. Nádherné jarné a veľkonočné dekorácie potešia malých aj veľkých.

Výstava dravce
3.4. – 22.4.
Sedím na vedení a je mi dobre – tak znie podtitul výstavy dravce projektu Life energia. Cieľom výstavy je ukázať ľuďom, ako môže neodborné používanie elektriny ohroziť vtáctvo a tiež čo spôsobujú vtákom bariéry tvorené elektrickými drôtmi. Výstava bude doplnená pútavou grafikou.

Divadelné predstavenie Prišla jar
Sobota 29.4. o 15.00 hod.
Materské centrum Klokanček sa opäť predstaví ako Divadielko Svetielko s interaktívnou hrou pre najmenších Prišla jar. V predstavení sú využívané rôzne hudobné nástroje, hovorené slovo a dôraz je kladený aj na interaktivitu s malým divákom. Rozprávkové divadelné predstavenie je tak vhodné aj pre najmenších.

Deň detí s Mirom Jarošom a Crazy Chichi and Friends
Sobota 3.6. od 15.00 – 18.00 hod.
Prvú júnovú sobotu sa budú môcť všetky deti zabaviť spoločne s Mirom Jarošom. Ten má pre ne pripravené chytľavé detské pesničky, ktoré deti nielen zabavia, ale aj naučia mnohým dobrým návykom. Zábavno-náučné popoludnie spestrí aj interaktívna tanečná show Crazy Chichi and Friends. Deti budú mať možnosť spoznať africké zvieratá a spoločne s nimi si zaspievať i veselé pesničky.

Viac informácií nájdete na www.centronitra.sk alebo na facebooku/cen­tronitra.

(PR) – Za obsah a foto zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

TOP podujatia nielen pre deti v OC Centro Nitra
4
Galéria
Zdroj: Centro Nitra
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM