Rastislav Búgel Hokej

Hronský s hetrikom : Nitrianski hokejisti v prestrelke podľahli Leviciam

Druhá hokejová liga mala počas víkendu na programe svoje 18. kolo. Po dlhšej dobe sa nitrianski hokejisti predstavili na domácom ľade.

Ilustračný obrázok k článku Hronský s hetrikom : Nitrianski hokejisti v prestrelke podľahli Leviciam
Foto: Rastislav Búgel

Ich súperom sa stal tím z neďalekých Levíc. Nitre sa v posledných zápasoch príliš nedarilo. Začiatok zápasu otvorili lepšie hostia. V druhej minúte prestrelili z ostrého uhla domáceho brankára Varga a hostia sa dostali do vedenia (0:1). Ďalší priebeh prvého dejstva bol v rukách domácich hokejistov. Najprv v 5. minúte skóroval Hronský (1:1), o sedem minút pridal na svoj účet ďalší presný zásah (2:1) a Nitra sa dostala do vedenia. V 14. minúte sa presadil aj domáci Hudák (3:1) a o necelé dve minúty vsietil svoj tretí gól do levickej brány Hronský (4:1).

Hostia sa nevzdali

V prostrednej časti zápasu by sa mohlo zdať, že Nitra už bude kontrolovať výsledok. Nestalo sa tak. Hostia sa zásluhou Kmeťa dostali do zápasu (4:2). V 31. minúte Varga znižoval na rozdiel jediného gólu (4:3) a zápas bol znova otvorený.

Levice rozhodli

V poslednej časti stretnutia prišli gólové hody Levíc. V 43. minúte ešte zvyšoval nitriansky hráč Ondrej Golas (5:3), no ďalší priebeh kontrolovali Levice. V 56. minúte znižoval Varga (5:4), o 4 minúty dorovnal Horváth. O výsledku rozhodol v 53. minúte hráč obliekajúci dres Levíc Libor Kmeť.

HK 96 Nitra – HK Levice 5:6 (4:1, 0:2, 1:3)

Foto: Rastislav Búgel

HK Dynamax 96 Nitra - HK Levice
28
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM