Nikoleta Kováčová Šport

Hráč NITRA KNIGHTS pár hodín pred finále: SRDCE na pravom mieste

Už dnes podvečer sa na Štadióne pod Zoborom v Nitre začne veľké finále českej Snapbacks ligy amerického futbalu. Tím Nitra Knights ani v takejto vypätej chvíli nezabúda na človečinu.

Ilustračný obrázok k článku Hráč NITRA KNIGHTS pár hodín pred finále: SRDCE na pravom mieste
Zdroj: Nitra Knights

Dôkaz o tom, že nie všetko v živote hráčov tímu amerického futbalu Nitra Knights sa točí okolo športu, podal pred chvíľou jeden fanúšik tohto športu.

Pomoc motorkárovi po nehode

Podľa jeho slov mu práve quarterback spod Zobora Boris Bútora pomohol v neľahkej chvíli. „Havaroval som na motorke, zastavil a pomohol,“ píše sa v odkaze, ktorý pristál pred pár minútami v tímovej pošte.

„Na finále nestíham prísť, budem ležať v nemocnici. Držím palce,“ dodáva fanúšik.

Vyzerá to tak, že človečina je v tíme Nitra Knights na prvom mieste. Už dnes predpoludním americkí futbalisti uverejnili post, v ktorom pozývajú na finále všetkých, čo síce plánovali byť na festivale Pohoda, no počasie to zariadilo inak.

Všetko bude v pohode

„Mnoho ľudí prišlo o možnosť stráviť víkend v príjemnom rodinnom prostredí. Preto by sme radi vytvorili pohodu spolu s vami na našom festivale amerického futbalu,“ píše Nitra Knights a ponúka každému s páskou z Pohody na ruke 50-percentnú zľavu na vstupné do sektoru C.

Rytieri, opatrujte sa 🙏 Boris, klobúk dole 🎩 #nitra #nitraknights #rytieri #football

Posted by Nitra Knights on Saturday, July 13, 2024

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM