Michal Lendel Rôzne

Hokejové finále sledujú aj obe hlavy miest: Netradičná stávka košického a nitrianskeho primátora!

Finále hokejovej extraligy medzi HC Košice a HK Nitra, ktoré vo štvrtok pokračuje druhým zápasom, budú veľmi pozorne sledovať i primátori oboch miest. Košický Richard Raši a nitriansky Jozef Dvonč si totiž vymysleli netradičnú stávku!

Ilustračný obrázok k článku Hokejové finále sledujú aj obe hlavy miest: Netradičná stávka košického a nitrianskeho primátora!
Zdroj: TASR

Ako uvádza oficiálna stránka Košíc, dvojica primátorov, ktorých mestá sa dostali do hokejového finále, sa okrem fandenia na tribúnach zapoja do duelu netradičnou stávkou s charitatívnym podtextom. Obaja prirodzene fandia svojim a tipujú celkové víťazstvo 4:2, každý v prospech svojho tímu. Bez ohľadu na to, ktorý tip sa ukáže ako správny, radovať z výhry sa bude i niekto celkom iný.

Primátor zdolaného finalistu totiž venuje športové náradie, hokejky a dresy deťom z vybraného zariadenia v meste víťaza, ktorý po finále Tipsport extraligy navštívia spoločne. Hokej tak prinesie radosť nielen fanúšikom na tribúnach a pri televíznych obrazovkách, ale i deťom.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM