Rastislav Búgel Hokej

Hokejisti prišli bez fanfár: Strieborných chlapcov v noci vítali rodiny a desiatky fanúšikov

Nitrianski hokejisti nezvládli rozhodujúci finálový zápas na ľade Košíc. Nočný príchod do Nitry im prišlo spríjemniť niekoľko desiatok fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti prišli bez fanfár: Strieborných chlapcov v noci vítali rodiny a desiatky fanúšikov
Foto: Rastislav Búgel

Najúspešnejšia sezóna nitrianskych hokejistov je už minulosťou. HK Nitra obsadil konečné skvelé druhé miesto. Úspech mal však poriadne trpkú príchuť. Finálová séria s HC Košice mala poriadne vyrovnaný priebeh. O všetkom sa rozhodlo až v poslednom siedmom zápase. Ten však bol pre Nitru ako zo zlého sna. Košickému súperovi nedokázali nitrianski hokejisti streliť jediný gól, z nitrianskej siete ich brankári museli vyberať rovno šesť.

Krátko po jednej hodine v noci prišiel pred nitriansky hokejový štadión autobus HK Nitra. Hokejisti v ponurej atmosfére vystupovali a odnášali výstroj. To už však na nich čakalo niekoľko desiatok verných hokejových priaznivcov, ktorí obkolesili autobus strieborných chlapcov a rodiny nových vicemajstrov. Nechýbali pokriky a slová uznania. Fanúšikovia mali pre hokejistov jednoznačný odkaz: „Pre nás ste majstri“.

Pozrite si fotografie a video z nočného príchodu nitrianskych hokejistov!

Foto: Rastislav Búgel

Privítanie strieborných chlapcov
14
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Privítanie strieborných chlapcov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM