Hokej

Hokejisti Nitry neudržali dvojgólové vedenie: Skloniť sa museli aj pred Spišiakmi

Hokejisti HK Nitra v závere pracovného týždňa vykorčuľovali na ľad v Spišskej Novej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Nitry neudržali dvojgólové vedenie: Skloniť sa museli aj pred Spišiakmi
Zdroj: Rastislav Búgel

Po úvodných zápasoch panuje pod Zoborom veľká nespokojnosť. Nitra dokázala získať iba dva body a krčí sa na spodku tabuľky. Vedenie už avizovalo škrty v zostave a predstavilo aj niekoľko posíl.

Nitra sa ujala vedenia

Corgoni vycestovali na zápas do Spišskej Novej Vsi. V úvode stretnutia nebolo rozdielne tabuľkové postavenie badateľné. Už v tretej minúte posielala Nitru do vedenia nová tvár. Stephen Harper využil presilovú hru (0:1). V úvodnom dejstve to bola opäť Nitra, kto sa tešil z presného zásahu. Na rozdiel dvoch gólov zvyšoval Brent Gates (0:2).

Zbabraný záver

Diváci si na ďalšie góly museli počkať až do samého záveru zápasu. V 50. minúte znižoval na 1:2 Róbert Džugan a už o šesť minút neskôr vyrovnával Juraj Majdan (2:2). Minútu a pol pred koncom zaskočil Kašíka Michael Drábek a bolo rozhodnuté. Nitra nezvládla ďalší zápas.

HK Spišská Nová Ves – HK Nitra 3:2 (0:2, 0:0, 0:3)

HK Spišská Nová Ves: Melicherčík – Ališauskas, Merežko, Groch, Valach, Romaňák, Žiak – Burgess, Nellis, Archambault – Majdan, Marosz, Kerbashian – Džugan, Myklucha, Drábek – Vartovník, Bortňák, Rapáč

Zostava HK Nitra: Kašík – Mezei, Kubeš, Gajdoš, Fatul, Matej Bača, Vitaloš, Valent – Buček, Gill, Harper – Bubela, Gates, Jackson – Bajtek, Hrnka, M.Slovák – Okoličány, J.Pobežal, Lacka – Griffin

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Škoda. Dobre rozohratý zápas na Spiši nakoniec končí bez zisku bodu. Prvý gól Harpera, následne gól Gatesa, ale po ňom už len tri góly domácich.

Posted by HK Nitra on Friday, October 6, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM