Iné športy

Hokejbalistom sa darilo: Nitrianski Rytieri si poradili s nováčikom z Košíc, FOTO

Nitrianski hokejbalisti sa počas tretieho kola predstavili pred domácim publikom. Súperom im bol nováčik z východu republiky.

Ilustračný obrázok k článku Hokejbalistom sa darilo: Nitrianski Rytieri si poradili s nováčikom z Košíc, FOTO
55
Galéria

Nitrianski hokejbalisti sa aj v tomto roku pustili do bojov v našej najvyššej mužskej súťaži. Sezónu otvorili domácim zápasom proti LG Green Staff Bratislava. Zápas bol bohatý na góly, no Nitra napokon získala iba bod, keď hostia uspeli v predĺžení (5:6).

V druhom ligovom kole cestovala Nitra na ihrisko Jokerit Petržalka. Šťastie sa priklonilo na stranu domácich a športovci spod Zobora si domov body nepriniesli (4:2).

O prvom plnom bodovom zisku napokon rozhodlo tretie súťažné kolo. Rytieri doma hostili nováčika z Košíc. Nitra bola už od úvodu aktívna, no v prvom dejstve sa presadil iba M. Kolenčík, ktorý v 14. minúte posielal Nitru do vedenia.

Druhý presný zásah Rytierov prišiel v prostrednom dejstve, keď na rozdiel dvoch gólov zvyšoval Révay, aby o dve minúty bolo už 3:0, keď sa presadil Daniška.

V tretej tretine zvýšil na 4:0 Tábi. Hostia sa zmohli na jediný presný zásah v 42. minúte (Reľovský). Na končených 5:1 v prospech Rytierov napokon zvyšoval druhým gólom v zápase Daniška.

Nitrianski Rytieri sa najbližšie predstavia 28. septembra na ihrisku Lion Svidník.

HBK Nitrianski Rytieri – HBC Košice 5:1 (1:0, 2:0, 2:1)

Góly: 14. M. Kolenčík (Baláška, Ma. Gajdoš), 17. Révay (Jaššo), 19. Daniška (König, Ma. Gajdoš), 27. Tábi (Rašovský, Révay), 45. Daniška (Baláška, Révay) – 42. Reľovský (Hrušovský)

Rozhodovali: Trpiš – Šimko, vylúčení: 1:2, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nitry a okolia.

Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski Rytieri - HBC Košice 5:1 (1:0, 2:0, 2:0)
55
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM