Monika Földešiová Iné športy

Hokejbalisti na víťaznej šnúre

Už štyri kolá presviedčajú hráči HBK Nitrianski rytieri o svojich kvalitách a opodstatnenosti získania majstrovského titulu v predchádzajúcej sezóne. Okrem výhry nad hokejbalistami zo Žiaru nad Hronom si hravo poradili aj s troma tímami z hlavného me

HBK Nitrianski Rytieri Nitra – LG TPS Bratislava 4:1 (1:0, 3:0, 0:1) Góly: 14. Kašša R.(Ladiver, Hrivnák), 22. Ďurický (Kučerka, Tary), 23. Titka (Maxin, Hrivnák), 26. Mach – Mikulčík (Minarík, Ondrušek)

Nitra privítala v 4.kole súpera Z Bratislavy. V derby kola sa očakávalo vyrovnané stretnutie a hlavne kvalitný hokejbal. Ten sa v Nitre aj hral. Na otvárací gól si museli diváci počkať až do poslednej minúty prvej časti, keď Kašša po peknej akcii posielal Rytierov do vedenia 1:0. Domáci hráči rozhodli o svojom víťazstve v druhej tretine. V 22.minúte nitrianski kapitán Ďurický zvyšoval na rozdiel dvoch gólov. To, ale nebolo zo strany Rytierov všetko. O minútu pridal ďalší gól Titka a v 26.minúte zvyšoval už na 4:0 po peknom prieniku Mach. Gólovú bodku dal hosťujúci Mikulčík ,keď v 33.minúte prekonal domáci obranu. Rytieri napokon porazili LG Bratislavu po dobrom výkone 4:1 a upevnili si tak pozíciu lídra v sezóne.

**Richard Mráz (Tréner HBK Nitrianski Rytieri): **„Z našej strany bola prvá a druhá tretina dobrá. Keď sme už viedli 4:0 začali sme trošku vymýšľať a dlho sme držali loptičku. Súper sa snažil otvoriť hru, ale boli sme pozorní a stretnutie sme zvládli po dobrom výkone.“

Výsledky predošlých kôl: HBK Nitrianski rytieri NR – ŠK Profis 32 Bratislava 3:2 (0:0, 2:1, 1:1) Nitrianski Rytieri NR – Sport Trend Žiar n/Hron 4:1 (1:0, 1:0, 2:1) Nitrianski Rytieri NR – Jokerit Petržalka 9:0 (0:0, 2:0, 7:0)

zdroj: www.hbknitrianskirytieri.sk foto: Ján Csillag

hokejbal
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM