Marek Pindeš Hokej

Hokej: Nitranom to v zahraničí sype

V utorkových stretnutiach Kontinentálnej hokejovej ligy KHL a českej O2 extraligy sa gólovo presadili dvaja odchovanci nitrianskeho hokeja.

V stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Novosibirsk – Astana (3:4) sa gólovo opäť presadil výborne hrajúci Jozef Stümpel. Tridsaťsedemročný center vsietil v 27. minúte gól po prihrávke ďalšieho slovenského zástupcu v drese kazašského tímu Petra Podhradského. Bývalý hráč Floridy Panthers vyrovnával svojím šiestym gólom v prebiehajúcej sezóne na 1:1 a pomohol tak svojmu tímu k víťazstvu na ľade Novosibirsku 3:4. Stümpelovi patrí v priebežnom poradí produktivity šiesta priečka, keď si doposiaľ pripísal 14 kanadských bodov za 6 gólov a 8 asistencií.

V dohrávke 12.kola českej hokejovej O2 extraligy v stretnutí HC Vítkovice Steel – HC Energie Karlovy Vary strelil gól ďalší odchovanec hokeja z pod Zobora. Juraj Štefanka v 37. min znižoval stav stretnutia proti Karlovým Varom na 2:3, no jeho mužstvo napokon na svojho súpera nestačilo a podľahlo mu na vlastnom ľade 3:4.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM