Správy

Hľadáte si prácu? Nitrianska župa ponúka voľné miesto

Nitriansky samosprávny kraj hľadá vhodného kandidáta na prácu odborného referenta. Nástup do zamestnania je 1. októbra.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte si prácu? Nitrianska župa ponúka voľné miesto
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Nitriansky samosprávny kraj (NSK) hľadá odborného referenta Odboru školstva. Miesto je voľné od 1. októbra na dobu určitú na 1 rok, s možnosťou predĺženia na dobu neurčitú.

Úlohou odborného referenta bude napríklad zabezpečovanie činností súvisiacich s predkladaním projektov pre školy, školské zariadenia a kultúrne organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti NSK, sledovanie čerpania finančných prostriedkov získaných z projektov či usmerňovanie organizácií pri vyúčtovaní projektov.

Ďalej bude mať na starosti aj platobné poukazy na prevod finančných prostriedkov, spracovanie podkladov pre rozhodovanie v oblasti financovania, spracovanie podkladov pre delimitácie pri organizačných zmenách, spracovanie podkladov do záverečného účtu NSK za príslušný oddiel či evidenciu príspevkov štátu na záujmové vzdelávanie – vzdelávacie poukazy.

Požiadavky na uchádzača

Kandidát musí mať vysokoškolské vzdelanie II. stupňa a minimálne 5-ročnú prax v štátnej správe. Okrem toho musí ovládať legislatívu EÚ a SR pre európske a štrukturálne a investičné fondy.

Župa tiež požaduje znalosti súvisiace s predkladaním projektov, počítačové znalosti Microsoft Word, Microsoft Power Point, Outlook, Internet, samostatnosť, zodpovednosť a komunikatívnosť, schopnosť pracovať pod tlakom a bezúhonnosť.

Župa ponúka na túto pozíciu plat minimálne 1 100 eur.

Žiadosti s profesijným životopisom môžu uchádzači zasielať elektronickou poštou na mail marcela.lievajova@unsk.sk alebo predkladať do podateľne Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja, príp. zasielať poštou v termíne do 18. septembra 2020 do 14.00 hod. na adresu: Úrad Nitrianskeho samosprávneho kraja, oddelenie riadenia ľudských zdrojov a PaM, Rázusova 2A, 949 01 Nitra.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM