Rastislav Búgel Kultúra

Hľadajte skrýše a vyhrajte: V Nitre sa rozbehne ďalší ročník Nitracaching

Milovníci zážitkov a aktívneho oddychu sa majú na čo tešiť. Aj tento rok si v meste pod Zoborom užijeme pátračskú hru Nitracaching.

Ilustračný obrázok k článku Hľadajte skrýše a vyhrajte: V Nitre sa rozbehne ďalší ročník Nitracaching
Foto: Rastislav Búgel

Jedná sa v poradí už o 4.ročník podujatia, ktoré sa snaží poukázať na prírodné a historické zaujímavosti v Nitre a okolí. „ V priebehu mesiaca jún bude vytvorených niekoľko skrýš, ktoré môžu súťažiaci nájsť prostredníctvom GPS súradníc alebo máp, ktoré budú zverejnené na stránke mesta Nitry a registrovaným súťažiacim priamo zaslané,“ informuje radnica na svojom webe.

Účastník podujatia má za cieľ vyhľadať dostatočný počet indícií, ktorý ho dovedie až do cieľa. Ako po iné roky, aj teraz budú ľudia súťažiť o zaujímavé ceny. Tie budú odovzdané počas podujatia Nitra, milá Nitra. To sa uskutoční 4.júla na Svätoplukovom námestí.

„Prvá skrýša bude zverejnená dňa 1.6.2015 a postupne každý pondelok pribudne ďalšia. Konečné riešenie, ktoré získate návštevou všetkých skrýš, nám treba zaslať najneskôr do 1.7. 2015,“ informuje mesto Nitra na svojom webe.

Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom emalu. Pri registrácii treba zadať svoje celé meno a odoslať ho na adresu: chudy@msunitra.sk .

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM