Hokej

HK Nitra s dvoma posilami: Pod Zobor prichádza Troy Milam a Cody Bradley

V posledný deň prestupového obdobia oznámil klub HK Nitra dve zaujímavé posily. Dres Nitry si oblečie aj brat Jamesona Milama a center Cody Bradley.

Ilustračný obrázok k článku HK Nitra s dvoma posilami: Pod Zobor prichádza Troy Milam a Cody Bradley
Zdroj: youtube.com

Nitriansky hokejový dres si oblečie dvojica zámorských hráčov. Klub o tom informoval na svojom webe. Pod Zoborom sa predstaví aj starší brat Jamesona Milama. Troy Milam je 37-ročný ofenzívny obranca. Kariéru si budoval v AHL, EBEL lige, hral v Česku za Spartu Praha a vyskúšal si aj nemeckú DEL. „Túto sezónu trávil v Kórei. Jeho brat pôsobí v Nitre už tretiu sezónu a pre Troya sú klub i mesto dobre známe. V minulosti bol v Nitre za bratom viackrát na návšteve. S bratom sa v jednom tíme stretnú na seniorskej úrovni vôbec prvýkrát,“ informuje nitriansky tipsportligový klub.

Druhou posilou je mladý 23-ročný americký center Cody Bradley. „Ten sezónu odštartoval vo VHL na farme Kunlunu Red Stars, hájil farby tímu KRS Heilongjiang. Kariéra tohto 23-ročného hokejistu je zatiaľ spätá najmä s NCAA, v Európe hral okrem spomenutej VHL aj tretiu najvyššiu súťaž v Nemecku,“ informuje HK Nitra na svojom webe.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM