Správy

Hidepark chce počuť názory ľudí: Pripravil anonymný dotazník

Anonymný dotazník má pomôcť zmapovať názory ľudí na Hidepark. Podľa riaditeľa je tento priestor častokrát negatívne skloňovaný vo verejných diskusiách

Ilustračný obrázok k článku Hidepark chce počuť názory ľudí: Pripravil anonymný dotazník
Zdroj: Miloš Štefanka

Kultúrno-komunitné centrum Hidepark pripravilo dotazník, v ktorom mapuje názory ľudí. Centrum zaujíma, aké podujatia ľudia radi navštevujú a čo im v tomto priestore chýba.

Dotazník je podľa manažérky Lenky Marekovej určený pre každého, kto prichádza s Hideparkom do kontaktu, či už v pozitívnom alebo negatívnom zmysle.

"Hidepark býva často negatívne skloňovaný vo verejných diskusiách. Nie raz bol zneužitý na špinavú kampaň. Preto je zámerom nášho dotazníka nájsť si cestu aj k tým cieľovým skupinám, ktoré sme zatiaľ neoslovili alebo ktoré nás nepoznajú,“ hovorí riaditeľ Hideparku Filip Stranovský.

Preto v dotazníku nájdete napríklad aj otázku – ako by ste presvedčili svojho kamaráta, suseda alebo kolegu, ktorý Hidepark nepozná, prípadne prechováva negatívny postoj voči tomuto priestoru, aby ho navštívil a spoznal.

Dotazník nájdete TU! Svoj názor môžete vyjadriť do konca februára.

Ako prezradila Lenka Mareková, tím Hideparku pripravuje, po uvoľnení opatrení, aj verejné plánovacie stretnutie. „Ide o diskusiu s organizátormi a verejnosťou. Na tomto stretnutí môžu ľudia priamo veci ovplyvniť a spraviť si prehľad, čo sa vlastne na Hideparku deje,“ dodala Mareková.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM