Rastislav Búgel Samospráva

Funkčného toboganu sa tak skoro nedočkáme: Pripravená je táto náhradná atrakcia

Už od začiatku kúpacej sezóny je veľký tobogan nitrianskeho letného kúpaliska mimo prevádzky. Službyt Nitra si preto pripravil aspoň malú náhradu.

Ilustračný obrázok k článku Funkčného toboganu sa tak skoro nedočkáme: Pripravená je táto náhradná atrakcia
Foto: Rastislav Búgel

Letná kúpacia sezóna je v plnom prúde. Nitrianske letné kúpalisko sa však od jej začiatku s problémom s veľkým toboganom. Ten je pre nevyhovujúci technický stav vypnutý a pre verejnosť neprístupný. Vstup na tobogan sa v minulosti neplatil, bol zahrnutý do ceny vstupného na kúpalisko. To však aj napriek jeho nedostupnosti ostalo nezmenené.

Nová atrakcia

Riaditeľ spoločnosti Službyt Nitra však priniesol správu, ktorá je aspoň čiastočnou útechou. „Vzhľadom k nevyhovujúcemu stavu toboganu na letnom kúpalisku sme po odsúhlasení vedením mesta Nitra a v spolupráci s prevádzkovateľmi stánkov s občerstvením od augusta počas víkendov ako náhradu pre návštevníkov pripravili ako náhradu nafukovaciu atrakciu – veľkú šmýkačku takmer 6 metrov vysokú s dopadom do bazéna,“ informuje Pavol Bielik.

Víkendová atrakcia

Ako ďalej informoval riaditeľ Službyt-u, atrakcia bude v prevádzke od soboty 2.augusta. V prípade priaznivého počasia bude pre návštevníkov dostupná každý víkend od piatka až do nedele do konca kúpacej sezóny.

Otvorenie kúpaliska
11
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM