Tlačové správy

Foxconn Slovakia ďakuje všetkým zamestnancom

Rok 2020 bol náročný úplne pre všetkých, zložitý bol aj pre zamestnancov spoločnosti Foxconn Slovakia. Vedenie jedného z najväčších zamestnávateľov v regióne preto ďakuje všetkým kolegom, vďaka ktorým sa firme podarilo aj tento neľahký rok ukončiť úspešne.

Ilustračný obrázok k článku Foxconn Slovakia ďakuje všetkým zamestnancom
Zdroj: Foxconn Slovakia

Podarilo sa nám dodať 100 % objednávok načas, aj keď sme museli niekedy pracovať dlhšie alebo v sobotu,“ potvrdil výkonný riaditeľ spoločnosti Peter Hrčka. Vedenie významného producenta spotrebnej elektroniky venovalo všetkým zamestnancom okrem tradičných vianočných balíčkov aj štýlové softshellové bundy ako poďakovanie za nasadenie počas roka.

Napriek búrlivému vývoju slovenskej ekonomiky vedenie vyplatilo v decembri aj 14. platy tak, ako to bolo naplánované ešte na začiatku roka.

Poďakovanie patrí všetkým zamestnancom spoločnosti Foxconn Slovakia. Počas celého roka odviedli vynikajúce výkony aj napriek sťaženým podmienkam a zníženému komfortu v práci kvôli preventívnym opatreniam proti šíreniu koronavírusu. Potvrdili, že sú zásadnou devízou firmy.

Spoločnosť verí, že budúci rok, v ktorom oslávi štvrť storočia na trhu, odštartuje ešte lepšie obdobie a bude naďalej pokračovať v prinášaní smart riešení, auto­matizácii a inováciách. „Budúcnosť je v našich rukách a verím, že všetci tak ako tento rok priložíme ruku k dielu aj na ten budúci, aby bola budúcnosť Foxconnu Slovakia ešte zaujímavejšou a perspektívnej­šou,“ dodal riaditeľ Peter Hrčka.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Foxconn Slovakia
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM