Rastislav Búgel Futbal

FOTO: Parádna rozlúčka so sezónou, futbalisti deklasovali Lokomotívu Košice

Nitrianski futbalisti sa rozlúčili so sezónou najlepším možným spôsobom. Na domácom trávniku zaknihovali vysokú výhru nad Lokomotívou Košice.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Parádna rozlúčka so sezónou, futbalisti deklasovali Lokomotívu Košice
Foto: Rastislav Búgel

Futbalová Doxxbet Liga priniesla posledné (12.) kolo nadstavbovej časti o postup do najvyššej súťaže. Nitrianski futbalisti, už bez možnosti postupovej šance, privítali na svojom trávniku Lokomotívu Košice, ktorá bojovala o umiestnenie v prvej trojke.

Zápas začal ako z rozprávky pre nitrianskeho futbalistu Andreja Ivančíka. Ten otváral skóre v 11.minúte zápasu, aby o štvrť hodinku neskôr priniesol druhý presný zásah do košickej siete (2:0).

Po zmene strán sa nešťastnou náhodou trafil do vlastnej siete hráč FC Nitra Richard Križan (2:1) a ponúkol tak hosťujúcemu tímu šancu na vyrovnanie. To sa však nekonalo, Nitra bola pri streleckej chuti. V 56.minúte uvidel červenú kartu hosťujúci Šuľák za zmarenie jasnej gólovej šance domácich. Ponúknutú štandardnú situáciu premenil Juraj Križko (3:1). O posledný presný zásah zápasu sa postaral Andrej Ivančík, ktorý tak zaknihoval hetrik a poslal Nitru po plný bodový zisk.

FC Nitra – Lokomotíva Košice 4:1 (2:0)

Góly: 11., 27. a 89. Ivančík, 57. Križko – 52. Križan (vlastný gól)

Foto: Rastislav Búgel

FOTO: FOTO: Parádna rozlúčka so sezónou, futbalisti deklasovali Lokomotívu Košic
13
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM