Iné športy

FOTO: Hokejbalisti Nitry úspešní, po futbalovom výsledku porazili Ružinov

Hokejbalová extraliga mužov pokračovala počas víkendu zápasmi štvrtého kola. Pred domácim publikom sa predstavili aj Nitrianski Rytieri Nitra.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Hokejbalisti Nitry úspešní, po futbalovom výsledku porazili Ružinov
48
Galéria

Najvyššia slovenská hokejbalová súťaž pokračovala aj počas uplynulého víkendu. Na programe boli zápasy štvrtého ligového kola: Petržalka hostila Pruské, do Kežmarku zavítali hráči z Martina, Třinec hostil Skalicu, do Považskej Bystrice pricestovali športovci z LG ABhokej Bratislava a napokon Nitra hostila Ružinov.

Zápas si za pekného slnečného počasia prišlo vychnutnať niekoľko desiatok divákov. Lákadlom bolo aj avizované pivo a kofola pre návštevníkov zdarma.

Hostia sa do domáceho celku pustili už od úvodných minút, no Nitrianski Rytieri zbrane nezložili. Bol to domáci celok, ktorému sa napokon podarilo otvoriť zápasové skóre. V deviatej minúte druhej tretiny sa strelecky presadil Baláška a poslal tak Nitru do vedenia. Až do samého záveru sa skóre nezmenilo a tak si domáci celok pripísal dôležité víťazstvo po najtesnejšom možnom výsledku.

HBK Nitrianski Rytieri Nitra – ŠHBK Ružinov 1:0 (0:0,1:0,0:0)

Najbližšie sa nitrianski hokejbalisti predstavia domácemu divákovi 6. októbra, kedy o 13.00 hodine privítajú HBK PROTEF Považská Bystrica (5. kolo) a o deň neskôr budú počas šiesteho kola hostiť o 11.00 hodine ŠK 98 Pruské.

Foto: Rastislav Búgel

HBK Nitrianski Rytieri Nitra - ŠHBK Ružinov 1:0 (0:0,1:0,0:0)
48
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM