Rastislav Búgel Kultúra

FOTO a VIDEO: Phantoms Crew na svetovom podujatí, tanečná skupina sa predstavila v Berlíne

Veľký úspech nitrianskej tanečnej skupiny Phantoms Crew. Stali sa prvou slovenskou tanečnou skupinou, ktorá na prestížnom podujatí účinkovala.

Ilustračný obrázok k článku FOTO a VIDEO: Phantoms Crew na svetovom podujatí, tanečná skupina sa predstavila v Berlíne
Zdroj: Dnes24.sk

Tanečná skupina Phantoms Crew, ktorá pôsobí v Nitre a v okolí bola vybraná a pozvaná na prestížnu svetovú súťaž do Berlína. Podujatie organizovala organizácia World of Dance, ktorá posobí v Amerike a každoročne organizuje kvalifikačné kolá po celom svete, ktorých sa zúčastňujú tanečné skupiny za účelom postupu na svetové finále, ktoré sa tento rok koná v Los Angeles.

Tanečníci boli oslovení na základe videí a následne pozvaní do metropoly Nemecka aby 19.apríla urobili špeciálne vystúpenie ako súčasť programu. So svojou 4-minútovou show upútali pozornosť divákov a tiež ich pobavili.

Phantoms Crew sa tak stalo prvou tanečnou skupinou zo Slovenska, ktorá bola vystupovať ako súčasť programu na tomto prestížnom podujatí, a tak skvelo reprezentovala aj Slovensko.

Po tomto úspechu si ich nitriansky rapper Rakby pozval aj do finále televíznej show Tanec Snov, kde mu robili tanečný doprovod k pesničke Svet Patrí Nám.

Phantoms Crew na svetovom podujatí: Tanečná skupina sa predstavila v Berlíne
1
Galéria
Phantoms Crew na svetovom podujatí: Tanečná skupina sa predstavila v Berlíne
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM