Marek Pindeš Iné športy

Florbal ženy: Nitra uhrala v Žiline so Žirafami bod za remízu

Florbalová Extraliga žien pokračovala v nedeľu 12. kolom. Hráčky ŠK Slávia SPU DFA Nitra odohrali stretnutie v Žiline proti miestnemu tímu UNIHOC Žirafa ŽILINA.

UNIHOC Žirafa ŽILINA – ŠK Slávia SPU DFA Nitra – 4 : 4 ( 2:1, 1:0, 1:3 ) Góly: Dugovičová 2, Trnková, Janegová

Do Žiliny cestovali Nitrianky v rovnakej zostave ako hrali proti Dragonsu Bratislava.ale kombinačná hra sa im tak nedarila. Na prvý gól žiráf z presilovky odpovedala do minúty Janegová. O minútu zas viedli domáce hráčky a Nitranky len obstreľovali súperovu bránku. Stredná tretina bola na šance bohatá na oboch stranách, ale gól vsietili len Žilinčanky. Keď sme na začiatku tretej tretiny gólom Dugovičovej znížili na rozdiel jedného gólu, domáce využili do minúty výhodu rozohrávky a znovu odskočili na dva góly! Po oddychovom čase Nitranky preradili na vyšší rýchlostný stupeň a gólmi Dugovičovej v 18.min. a kapitánky Trnkovej minútu pred koncom zaslúžene vyrovnali na konečných 4:4! Tak po skalpe majstra napoly oskalpovali i vicemajstra!

Zostava: Režná -G, Holecová -G, Lihosithová -G, Trnková – C, Janegová, Lukačovičová, Balková, Košťálová, Bajanová, Majdánová, Boháčová, Filová, Dugovičová, Csillagová.

**Ostatné výsledky 12. kola : ** Pruské – Trenčín 12 : 2 Nemšová – Prešov 8 : 5 Tvrdošín – Hurikán – nehralo sa Dragons Bratislava malo voľno

florbal DFA zeny
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM