Marek Pindeš Iné športy

Florbal mestská liga - líder potvrdil svoju pozíciu

Vedľajšia plocha zimného štadióna bola vo štvrtok večer dejiskom ďalšieho kola Mestskej florbalovej ligy.

GEC Flyers – OGGY A ŠVÁBY 8:2 (5:1, 3:1) Góly: Bališ 3, Jánošík 2, Šiška F, Holub, Žitný – Kljajič, Kolenčík V prvom zápase nastúpili proti sebe líder a aktuálne piaty tím tabuľky. Základ víťazstva položili “Letci“ už v prvej polovici, ktorú vyhrali štvorgólovým rozdielom 5:1. V druhej polovici si hráči GEC Flyers pohodlný náskok nielen ustrážili, ale pridali ďalšie tri presné zásahy. Na víťazstve v pomere 8:2 sa troma gólmi prezentoval hráč Bališ.

DFB – SUPY 8:3 (4:1, 4:2) Góly: Podolan 3, Buch M. 2, Pavlovič 2, Svoboda – Ďurina 3

V druhom stretnutí večera sa stretli tímy DFB a Supy. V tomto zápase nastala paradoxná situácia, keď mužstvo Supov nastúpilo bez gólmana. Supy sa síce ujali vedenia no skúsení florbalisti DFB do polovice stretnutia viedli už 4:1. Po zmene strán sa obraz hry nezmenil. Supom nevchádzala kombinácia a hlavne zakončenie, z čoho profitovali hráči DFB, ktorí dokázali uspieť aj bez brankára a zdolali Supov 8:3.

GIVE ME 5 EURO – Jašteri 6:11 (6:2, 5:4) Góly: Klosík 4, Škrabal Sklenka – Múdry 5, Syska 3, Galajda, Bališ M, Lukáč

Tretie stretnutie ponúklo kvalitný florbal a na najmä strelecké preteky dvoch hráčov. V tíme GIVE ME 5 EURO sa opäť výbornou streleckou fazónou prezentoval Ľubomír Klosík – autor štyroch gólov a v drese Jašterov predviedol umenie strieľať góly Múdry – autor piatich presných zásahov. Z víťazstva sa napokon tešil päťgólový Múdry, ktorého tím Jaštery porazili GIVE ME 5 EURO 11:6.

florbal stvrtok
22
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM