Tlačové správy

Fitness hodinky a náramky sú prevratnou novinkou vo svete športu

O tom, že sa fitness stáva súčasťou života stále viac ľudí nepochybuje už takmer nikto. Nejde pri tom len o pár hodín cvičenia v týždni, kedy si človek zabehne do fitka alebo precvičí svoje telo doma, ale o totálnu zmenu životného štýlu, ktorú podstupuje stále viac ľudí okolo nás.

Ilustračný obrázok k článku Fitness hodinky a náramky sú prevratnou novinkou vo svete športu
4
Galéria
Zdroj: Insportline

Dôvodom je nielen dobrý fyzický pocit po tréningu, ale aj zmena čo sa psychickej stránky týka. Každý, kto pravidelne cvičí alebo sa venuje nejakému športu dá za pravdu, že nejde len o fyzický pôžitok pre naše telo, ale aj dušu, kedy dokážeme zabudnúť na problémy a starosti každodenného života. Okrem toho, že prvotným cieľom ľudí je chudnutie a vyšportovanie postavy, mnohým z nich sa pohyb dostal do krvi tak, že si bez neho svoj život už ani nevedia predstaviť.

Tak, ako idú s dobou rôzne druhy technológií, ani fitness nezaostáva a k dispozícii máme stále viac doplnkov a rôznych pomôcok, ktoré nám cvičenie vedia spríjemniť. Ide napríklad o fitness náramky, ktoré sme pred pár rokmi vôbec nepoznali, no dnes sú trendom nielen v oblasti elektroniky, ale aj fitness sveta. Zaujímavosťou je, že od klasických náramkov ich na prvý pohľad nerozoznáte, no majú množstvo funkcií, ktoré sme dodnes nepoznali. Vďaka zabudovanému čipu dokážu nielen snímať, ale aj zaznamenávať rôzne telesné údaje používateľa, ktoré vám pomôžu dokonale zachytiť účinok vášho tréningu.

Najbežnejšími funkciami týchto špeciálnych náramkov sú napríklad počítanie krokov, snímanie tepovej frekvencie alebo analýza spánku užívateľa.

To, aký druh náramku si vyberiete je len na vás, no všetko záleží od kritérií, ktoré si stanovíte. Na trhu sú k dispozícii nielen lacnejšie, ale aj drahé verzie týchto doplnkov, ktoré si pre svoj komfort kupuje čoraz viac ľudí. Ak po fitness náramkoch veľmi túžite, no nemáte na ne dostatok financií, inSPORTline vám ich ponúka s možnosťou zakúpenia na splátky. Tento známy športový predajca má v ponuke niekoľko druhov, z ktorých si môžete vyberať nielen podľa ceny, ale aj funkcií, prevedenia, farby a iných požiadaviek.

Prevratnou novinkou vo svete športu sú aj fitness hodinky určené najmä na vonkajšie športové aktivity. Výborným doplnkom a pomocníkom sú napríklad pre ľudí obľubujúcich turistiku alebo výpravy po horách, kde sa môžu veľmi ľahko stratiť. Vďaka GPS navigácii, ktorá je súčasťou hodiniek, sa vám nikdy nestane, že by ste sa stratili a nevedeli nájsť cestu späť. Okrem toho však hodinky disponujú aj inými funkciami ako napríklad barometrom, výškomerom alebo kompasom.

U pokročilejších a drahších typov môžeme nájsť aj funkciu merania tepu, no záleží od výrobku, ktorý si sami vyberiete. inSPORTline ponúka záujemcom športové hodinky od popredných výrobcov, pri ktorých máte zaručenú kvalitu počas dlhých rokov používania.

Stačí si zvoliť požadované parametre výrobku a môžete si byť istý, že nájdete produkt vhodný priamo pre vás.

Fitness hodinky alebo náramky sa odo dňa zakúpenia stanú neoddeliteľnou súčasťou vášho športového života a je takmer isté, že ich budete používať aj počas každodenných aktivít mimo posilňovne. Ich dizajn je totiž v mnohých prípadoch tak zaujímavý, že sa stanú vašim spoločníkom nielen vo voľnom čase, ale napríklad aj v práci. Ak chcete potešiť a obdarovať blízku osobu niečím, čo má hodnotu a aj praktické využitie, fitness hodinky a náramky sú skvelou inšpiráciou na darček.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Insportline: Spravte si prehľad vo fitness náramkoch a hodinkách
4
Galéria
Zdroj: Insportline
Zdroj: Insportline
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM