Futbal

FC Nitra v generálke: Proti Zbrojovke Brno s jednogólovým mankom, FOTO

Nitrianski futbalisti majú za sebou posledný zo série prípravných zápasov pred jarnou časťou Fortuna ligy. Na domácom štadióne hostili súpera z II. českej ligy.

Ilustračný obrázok k článku FC Nitra v generálke: Proti Zbrojovke Brno s jednogólovým mankom, FOTO
37
Galéria

Nitrianski futbalisti vybehli na svoj domáci trávnik v poslednom zo série prípravných zápasov. Pred domácim publikom hostili aktuálne siedmy celok II. českej ligy.

Hostia sa do zápasu dostali už v šiestej minúte. Kedy loptu za Šípošov chrbát dostal Kryštúfek (0:1). Až do konca prvého polčasu to bili práve hostia, ktorí mali viac z hry. „V 65. minúte poslal gólovú príhravku Chovanec a Vestenický sa z prvej už nemýlil. 1:1,“ informuje FC Nitra na svojom webe.

Následne mala Nitra ešte niekoľko sľubných šancí, no z gólu sa tešili hostia, keď na konečných 1:2 pohľadom domácich upravil Bartolomeu.

FC Nitra – FC Zbrojovka Brno 1:2 (0:1)

FC Nitra: Šípoš (46. Pindroch) – Kunik, Zgrablič, Farkaš, Chovanec, Kóňa, Šimončič ©, Bilovský, Charizopulos, Vestenický, Sokovič

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

FC Zbrojovka Brno: Halouska – Sukup, Sedlák, Kryštúfek, Eismann, Krejčí, Bariš, Štěpanovský, Vintr, Magera, Přichystal

Rozhodovali: Sedlár – Budač, Sluk

Góly: Vestenický (65.) – Kryštúfek (6.), Bartolomeu (78.)

„Dnes sme mali veľmi silného súpera, s ktorým sme sa už stretli na začiatku prípravy. Brno hrá veľmi dobre, rýchlo a agresívne, čiže sme vedeli, že to bude ťažký zápas. Tempo zápasu bolo vysoké z ich strany, ale postupne sa hra vyrovnávala. Škoda toho druhého gólu, že sme neuhrali aspom remízu. Dúfam, že budeme na ligu dobre pripravení a že budeme úspešní na začiatku sezóny,“ povedal pre klubový web asistent trénera Michal Kuruc.

Foto: Rastislav Búgel

Príprava: FC Nitra – FC Zbrojovka Brno 1:2 (0:1)
37
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM