Rastislav Búgel Futbal

FC Nitra postúpil do tretieho kola Slovnaft Cup-u: Malženiciam nasúkal poltucet gólov!

Nitrianski futbalisti sa v svojej premiére v aktuálnom ročníku Slovenského pohára predstavili v najlepšom možnom svetle. S prehľadom postúpili do ďalších bojov.

Ilustračný obrázok k článku FC Nitra postúpil do tretieho kola Slovnaft Cup-u: Malženiciam nasúkal poltucet gólov!
Foto: Rastislav Búgel

Futbalisti FC Nitra majú za sebou úvodný duel v Slovnaft Cup-e. Zverenci trénera Hippa cestovali na trávnik Malženíc, účastníka IV. ligy.

Nitra bola poriadne pri chuti. V 23.minúte otváral skóre zápasu Šimon Šmehyl, aby sa o dve minúty na to k nemu so svojim presným zásahom pridal aj najlepší nitriansky strelec Matúš Paukner (0:2).

V druhom polčase sa začali tie pravé gólové hody. 53. minúta zápasu priniesla premenený pokutový kop z kopačky Pauknera (0:3). O minútu neskôr Nitra viedla už o štyri góly, postaral sa o to Andrej Ivančík. Po trinástich minútach druhého dejstva pridal svoj tretí gól Paukner a Nitra už len kontrolovala hru. Pred 600 divákmi sa o čestný zásah Malženíc postaral Ľubomír Gogolák (1:5). V poslednej minúte zápasu Nitra opäť dosiahla päť gólové vedenie. Posledný gól stretnutia si pripísal Adam Morong. Nitra tak po jednoznačnom výkone s prehľadom postúpila do tretieho pohárového kola.

OFK Malženice – FC NITRA 1:6 (0:2)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM