Rastislav Búgel Futbal

FC Nitra opäť víťazne: Futbalisti doma rozstrieľali Šamorín!

Nitrianski Futbalisti sa pred domácimi fanúšikmi predstavili v najlepšom možnom svetle. Na nitrianskom trávniku si hravo poradili so Šamorínom.

Ilustračný obrázok k článku FC Nitra opäť víťazne: Futbalisti doma rozstrieľali Šamorín!
Foto: Rastislav Búgel

V šiestom kole druhej najvyššej futbalovej súťaže Nitra na domácom trávniku privítala Šamorín. Nitra má za sebou nie práve najlepšiu sériu, keď vyhrala v prvom ligovom kole, následne si pripísala tri prehry v rade a napokon v piatom kole vyhrala po premenenom pokutovom kope. Pred domácimi fanúšikmi tak mali futbalisti čo naprávať.

Niečo málo cez 300 priaznivcov, ktorí si našli cestu na nitriansky štadión, sa tešilo už v 23.minúte, kedy sa po neprehľadnej situácii pred bránou Šamorína lopta dostala do brány súpera. Do prvého polčasu sa už skóre nemenilo, i keď na nitrianskych kopačkách bolo niekoľko výborných príležitostí (1:0).

Nitra povzbudená prvým zásahom nenechala nič na náhodu. V 54.minúte sa presadil Moravčík a o 6 minút neskôr sa sieť šamorínskej brány rozvlnila znova po Kotorovom góle. Stretnutie uzavrel nitriansky ostrostrelec Paukner v 83.minúte a bolo rozhodnuté. Nitra si tak po sympatickom bojovnom výkone pripísala cenné body.

FC Nitra – FC ŠTK 1914 Šamorín 4:0 (1:0)

Foto: Rastislav Búgel

FC Nitra - FC ŠTK 1914 Šamorín
32
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM