Hokej

Fanúšikovia HK Nitra sa znova mobilizujú: Pripravujú VÝJAZD na zápasy do Košíc

HK Nitra v play-off narazí na víťaza základnej časti. Fanúšikovia nechcú ostať nič dlžní svojmu dobrému menu a hokejistov pôjdu podporiť aj na východ.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia HK Nitra sa znova mobilizujú: Pripravujú VÝJAZD na zápasy do Košíc
Zdroj: Rastislav Búgel

Hokejisti Nitry si po víťazstve 3:0 na zápasy nad Popradom vybojovali miestenku vo štvrťfinále. V ňom zabojujú proti víťazovi základnej časti HC Košice. Séria odštartuje na východe (17. a 18. marca) a nitriansky fanklub preto mobilizuje a pripravuje veľký výjazd.

Koľko to bude stáť?

Odchod na piatkový zápas, ktorý sa odohrá o 18.00 hodine, je o 9.15. V sobotu sa odchádza o 9:54 (hrá sa o 17.30). Cena jednodňového výjazdu vrátane vstupenky je 30 eur pre členov fanklubu, 35 eur zaplatia ostatní fanúšikovia.

Za dvojdňový výjazd zaplatia fanúšikovia 85 eur a členovia fanklubu 75 eur, pričom v cene je zahrnutá aj vstupenka a ubytovanie.

Prečítajte si tiež

Prihláška v správnom tvare

Záujemcovia sa môžu prihlásiť e-mailom na adresu jaja@fans.sk. „Do predmetu správy uveďte podľa želaného výjazdu 2023–03–17_KE alebo 2023–03–18_KE alebo 2023–03–17_18_KE a do textu správy priezviská a mená prihlasovaných osôb, ich číslo OP a tel. číslo) do stredy 15.3.2023 20:00,“ informuje nitriansky fanklub.

Potvrdzovací e-mail príde záujemcom po ukončení prihlasovania na výjazdy. Fanklub dodáva, že prihlasovanie môže byť ukončené aj pred uplynutím termínu a uprednostnení budú aktívni fanúšikovia.

„Na každý deň sa prihlasuje zvlášť. V prípade záujmu ísť oba dni je potrebné poslať dva e-maily. Záujemcovia o dvojdňový výjazd s prespatím sa môžu prihlasovať na dvojdňový a súčasne aj na jednodňový/é. Vypravené budú len výjazdy s dostatočným záujmom,“ dodáva fanklub.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM