Iné športy

Extraligový rozhodca v Nitre pripravuje TURNAJ: Bude to veľkolepé, sľubuje organizátor

Milovníci športu si v Nitre prídu na svoje aj v zimnom období. Prichádza prvý ročník turnaja, za ktorým stojí rozhodca z najvyššej slovenskej súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Extraligový rozhodca v Nitre pripravuje TURNAJ: Bude to veľkolepé, sľubuje organizátor
Zdroj: Rastislav Búgel

Adam Filip je rozhodca v mužskej hokejbalovej extralige. V čase, keď športoví priaznivci čakajú na štart jarnej časti najvyššej súťaže, sa rozhodol zorganizovať turnaj Filip Cup.

Veľký záujem

„Myšlienku zorganizovať pred jarnou časťou sezóny hokejbalový turnaj v Nitre som mal v hlave už dlho. Po predstavení mojej myšlienky mužstvám som zistil, že by bol veľký, enormný záujem. Tým pádom turnaj bude dvojdňový,“ prezradil hlavný organizátor Adam Filip.

Prvý ročník Filip Cup-u sa uskutoční v termíne od 25. do 26. februára na hokejbalovom štadióne v priestoroch ZŠ. kráľa Svätopluka v Nitre. Hrať sa bude vo formáte 3+1 a maximálna kapacita je 16 tímov.

Všetko odštartuje v sobotu 25. februára o 8.00 hodine zápasmi v základných skupinách. O deň neskôr príde na rad vyraďovacia časť turnaja.

Prečítajte si tiež

Ocenia najlepších

„Veľmi ma potešil prejavený záujem, tak som sa vybral cestou to zorganizovať. Bude to veľkolepé, máte sa na čo tešiť,“ dodáva hokejbalový rozhodca a organizátor turnaja.

Hrať sa bude na 2 X 10 minút hrubého času, pričom v play-off fáze sa budú zastavovať posledné dve minúty zápasu. Pri nerozhodnom stave budú o víťazovi rozhodovať samostatné nájazdy.

Tímy na prvých troch miestach získajú pamätné poháre a medaile. Oceňovať sa bude aj najužitočnejší hráč, najlepší mladý hráč a najlepší brankár turnaja.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Milí priatelia, hokejbalisti! Dovoľujem si Vás pozvať na 1.ročník hokejbalového turnaja (Filip Cup 2023) vo formáte 3+1...

Posted by Filip Cup- Hokejbalový turnaj vo formáte 3+1 on Tuesday, January 17, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM