Rastislav Búgel Krimi

EXKLUZÍVNE VIDEO: Luxusný mercedes v plameňoch!

Obyvateľov Petzvalovej ulice vystrašil požiar luxusnej limuzíny na parkovisku pred jednou z bytoviek. Plamene začali veľkou rýchlosťou likvidovať odparkovaný mercedes. Náhodní svedkovia však hrdinsky začali s nebezpečným ohňom priamo na mieste bojova

Partia chlapcov postávajúcich pred vchodom na Petzvalovej ulici uvidela okolo v stredu pol deviatej večer dym a vzápätí aj plamene na priľahlom parkovisku. Odvážni mladíci neváhali a vrhli sa bojovať s požiarom luxusného mercedesu. Otvorili hydrant na prízemí, vytiahli hadicu a doslova zápasili s nebezpečnými plameňmi.

O pár minút na miesto nešťastia dorazila aj hasičská cisterna. Požiarnici oheň zvládli a uhasili ho po pár minútach. Celé parkovisko však zahaľoval hustý dym. Mercedes prémiovej triedy E bol zničený. Podľa našich informácií mal požiar spôsobiť skrat v elektrickom systéme limuzíny. Poškodené malo byť minimálne jedno ďalšie auto. Nikto však pri požiari neutrpel zranenia. Nebyť odvážnych a pohotových mladíkov, všetko sa mohlo skončiť oveľa horšie.

poziar_mercedes
11
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM