Krimi

Dve miesta, jeden deň, dve chodkyne: Na priechodoch ich zrazili autá, vodiči ušli

Nitrianska polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Hľadá vodičov áut, ktoré zapríčinili kolízie s chodkyňami.

Ilustračný obrázok k článku Dve miesta, jeden deň, dve chodkyne: Na priechodoch ich zrazili autá, vodiči ušli
Zdroj: Dnes24.sk

„Nitrianska polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po dvoch neznámych vodičoch, ktorí boli účastníkmi dopravnej nehody. K nehode sa však postavili veľmi zbabelo a po zrážke ušli,“ informujú muži zákona na sociálnej sieti.

Podľa slov polície sa prvá nehoda stala 17.10.2019 krátko po šiestej hodine ráno na Dolnočemánskej ulici v Nitre, pred križovatkou s Hviezdoslavovou ulicou.

„69-ročná žena prechádzala cez priechod pre chodcov (smerom od Lidla na Billu) na zelenú. V tom momente však na priechod, pravdepodobne na červený signál, vošlo osobné auto, ktoré chodkyňu zachytilo a zranilo. Polícia prípad vyšetruje ako prečiny ublíženia na zdraví a neposkytnutia pomoci,“ informuje o nehode nitrianska polícia.

Druhá nehoda sa stala v rovnaký deň asi o 9.15 hodine predpoludním na Dobšinského ulici v Nitre pred kruhovou križovatkou pod Zoborom.

„Tu, tiež na priechode pre chodcov, zachytil vodič pravdepodobne traktora, alebo pracovného stroja, 20-ročnú chodkyňu. Tá zrážku ustála a nespadla, ale vodič po kolízii ušiel. Chodkyňa je ľahko zranená,“ opisujú muži zákona.

Polícia sa zároveň obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc: „Akékoľvek informácie k vodičom alebo vozidlám, ktoré boli účastnými na týchto dopravných kolíziách je možné podať polícii na t.č. 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo do správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj.“

Sledujte nás aj na Facebooku a In­stagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nitry a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM